Hotel Cypria Bay, Paphos, Cyprus, Cyprus

Hotel Cypria Bay

Hotel Cypria Bay is een onderdeel van het Cypria Resort. Het Cypria Bay gedeelte is uitermate geschikt voor gezinnen. Het hotel bevindt zich aan het strand en heeft verschillende faciliteiten in de buurt, zoals restaurantjes, terassen en winkeltje...

Hotel Cypria Bay

Hotel Cypria Bay is een onderdeel van het Cypria Resort. Het Cypria Bay gedeelte is uitermate geschikt voor gezinnen. Het hotel bevindt zich aan het strand en heeft verschillende faciliteiten in de buurt, zoals restaurantjes, terassen en winkeltjes. Om naar het centrum van Paphos te gaan, pakt u de bus, welke op 50 meter afstand van het hotel stopt. Er is een animatieteam, die er voor zorgt dat u zich geen moment hoeft te vervelen. Aan de kinderen is ook gedacht, want er is een miniclub aanwezig. Daarnaast biedt het hotel een diversiteit aan faciliteiten. Wat denkt u van het spa-centrum met gratis gebruik van sauna, Turks stoombad en jacuzzi? Of een potje tennis op de tennisbaan van het hotel? Wilt u meer zien van Cyprus, huur dan een auto. Deze kunt u kwijt op de parkeerplaats bij het hotel. Hotel Cypria Bay is een top hotel. U zult hier zeker genieten van een welverdiende vakantie!

Deze vakantiebestemming boeken - Aanbieders Hotel Cypria Bay

Uw vakantie naar Hotel Cypria Bay boekt u gemakkelijk bij onderstaande aanbieders. U boekt u uw vakantie naar Hotel Cypria Bay rechtstreeks bij de touraanbieder. Vakantietoppers.net biedt alleen vergelijkingen van de beste prijzen bij grote Nederlandse vakantieaanbieders.

Bekijk deze vakantie bij één van onze reisaanbieders:

TUI aanbiedingen voor vakantie in Cyprus

TUI aanbiedingen

Vakantie in Cyprus, Cyprus

Paphos, Cyprus, Cyprus

Paphos, Cyprus, Cyprus

Actuele weer in Paphos, Cyprus, Cyprus

Foto's Hotel Cypria Bay

Reviews Hotel Cypria Bay

Algemeen nog niet beoordeeld
Kamers nog niet beoordeeld
Prijs/kwaliteit nog niet beoordeeld
Hygiëne nog niet beoordeeld
Personeel nog niet beoordeeld
Ligging nog niet beoordeeld
Faciliteiten nog niet beoordeeld
Kindvriendelijk nog niet beoordeeld
Eten nog niet beoordeeld
Service nog niet beoordeeld

Alternatieve bestemmingen:

Laatst bekeken: