App. Venus, Megas limnionas, Chios, Griekenland

Zodra je arriveert bij Appartementen Venus, word je met open armen ontvangen door de vriendelijke eigenaresse. Dat beviel ons wel; dat gevoel van thuiskomen. En zo kleinschalig en idyllisch als het gebouw eruit ziet, zo compleet is het van binnen....

App. Venus
 

App. Venus

Zodra je arriveert bij Appartementen Venus, word je met open armen ontvangen door de vriendelijke eigenaresse. Dat beviel ons wel; dat gevoel van thuiskomen. En zo kleinschalig en idyllisch als het gebouw eruit ziet, zo compleet is het van binnen. Werkelijk alles wat je nodig hebt, is hier te vinden. Zelfs een ruime vriezer, die overigens nog goed te pas kwam met die vele ijsjes uit de plaatselijke supermarkt. Tja, zelfs een goede douche ontbreekt hier niet. Om het allemaal compleet te maken, hoef je eigenlijk alleen maar plaats te nemen op het balkon. Volop rust en ruimte...ongestoord vakantie vieren dus! De zomerdagen zijn hier lang, dus wandel ook eens naar het strandje. Het water is er heerlijk!

En ook?het onbekende eiland ?Inousses?

Op nog geen uurtje varen voor de kust van Chios, ligt het kleine eilandje Innousses. Nog voor de kust van Turkije is bereikt, zet je voet aan wal op dit vrij onbekende eiland. De baaitjes zijn supermooi en er zijn veel kerkjes te vinden. Het is echt een klein en ouderwets eilandje. Heel anders als Chios! Laat hier vooral het gevoel van niets over je heen komen; het is tenslotte vakantie.

Deze vakantiebestemming boeken - Aanbieders App. Venus

Uw vakantie naar App. Venus boekt u gemakkelijk bij onderstaande aanbieders. U boekt u uw vakantie naar App. Venus rechtstreeks bij de touraanbieder. Vakantietoppers.net biedt alleen vergelijkingen van de beste prijzen bij grote Nederlandse vakantieaanbieders.

TourorganisatieOmschrijvingPrijs
sunwebDe onder Sunweb gasten erg populaire appartementen Venus staan al jarenlang bekend als zeer sfeervol en gezellig! Als je op zoek bent naar een appartement in een wat rustigere omgeving is dit ideaal! ...Vanaf € 359,-
bekijk vakantie bij sunweb

Vakantie in Chios, Griekenland

Megas limnionas, Chios, Griekenland

Megas limnionas, Chios, Griekenland

Actuele weer in Megas limnionas, Chios, Griekenland

Foto's App. Venus

Reviews App. Venus

Algemeen nog niet beoordeeld Kamers nog niet beoordeeld
Prijs/kwaliteit nog niet beoordeeld Hygiëne nog niet beoordeeld
Personeel nog niet beoordeeld Ligging nog niet beoordeeld
Faciliteiten nog niet beoordeeld Kindvriendelijk nog niet beoordeeld
Eten nog niet beoordeeld Service nog niet beoordeeld
 
 
 
Wanneer bezocht u deze accommodatie?
 
 

Alternatieve bestemmingen

App. Venus
App. Venus

Laatst bekeken:

U heeft nog geen reizen bekeken!