App. Irene, Agios gordios, Corfu, Griekenland

App. Irene

Nabij het sfeervolle centrum van de badplaats Agios Gordios, liggen de comfortabele Appartementen Irene. Een prima thuisbasis om het prachtige eiland Corfu te verkennen!

Dit eenvoudige vakantieverblijf bestaat ...

App. Irene

Nabij het sfeervolle centrum van de badplaats Agios Gordios, liggen de comfortabele Appartementen Irene. Een prima thuisbasis om het prachtige eiland Corfu te verkennen!

Dit eenvoudige vakantieverblijf bestaat uit twee kleurrijke gebouwen, die omgeven worden door een mooie tuin. In deze tuin bevindt zich een heerlijk zwembad, waar je uren kunt doorbrengen op een ligbedje in het Griekse zonnetje, met een lekkere cocktail van de poolbar in je hand. Dat is pas vakantie! De vriendelijke eigenaren doen er alles aan om het je naar je zin te maken. 

Vanuit je studio loop je zo het gezellige centrum van het dorpje Agios Gordios in, waar zich diverse authentieke winkeltjes en sfeervolle bars en restaurants bevinden. Ook loop je binnen enkele minuten naar het aangename zandstrand, waar je verschillende watersporten kunt beoefenen. Genieten maar!

Deze vakantiebestemming boeken - Aanbieders App. Irene

Uw vakantie naar App. Irene boekt u gemakkelijk bij onderstaande aanbieders. U boekt u uw vakantie naar App. Irene rechtstreeks bij de touraanbieder. Vakantietoppers.net biedt alleen vergelijkingen van de beste prijzen bij grote Nederlandse vakantieaanbieders.

TourorganisatieOmschrijvingPrijs
Nabij het sfeervolle plaatsje Agios Gordios liggen de leuke Appartementen Irene. Bij aankomst valt meteen de kleurrijke gebouwen op, samen met de mooie tuin en het heerlijke zwembad. Op je ligbedje, i...Vanaf € 314,-bekijk vakantie bij sunweb

Vakantie in Corfu, Griekenland

Agios gordios, Corfu, Griekenland

Agios gordios, Corfu, Griekenland

Actuele weer in Agios gordios, Corfu, Griekenland

Foto's App. Irene

Reviews App. Irene

Algemeen nog niet beoordeeld
Kamers nog niet beoordeeld
Prijs/kwaliteit nog niet beoordeeld
Hygiëne nog niet beoordeeld
Personeel nog niet beoordeeld
Ligging nog niet beoordeeld
Faciliteiten nog niet beoordeeld
Kindvriendelijk nog niet beoordeeld
Eten nog niet beoordeeld
Service nog niet beoordeeld

Alternatieve bestemmingen:

Laatst bekeken: