App. Spiti Nikos, Danillia, Corfu, Griekenland

App. Spiti Nikos

Op zo'n 2 kilometer buiten Gouvia ligt het kleine plaatsje Danillia. In dit kleine, traditioneel Griekse dorpje vinden we één van onze favoriete complexen op Corfu: Appartementen Spiti Nikos. Een weelderige tuin vol palm- en olijfbom...

App. Spiti Nikos

Op zo'n 2 kilometer buiten Gouvia ligt het kleine plaatsje Danillia. In dit kleine, traditioneel Griekse dorpje vinden we één van onze favoriete complexen op Corfu: Appartementen Spiti Nikos. Een weelderige tuin vol palm- en olijfbomen, een groot zwembad met ligbedjes, maar vooral rust. Die rust haalt ons bijna over om te blijven zitten waar we zitten en volop te genieten van de relaxte sfeer in Spiti Nikos. Maar er is meer te zien! De appartementen zijn modern en sfeervol ingericht en ook het restaurant is een bezoek meer dan waard. Op het terras onder de vele bomen proef je hier de lekkerste typisch Griekse (en internationale) gerechten. Echt een aanrader!

Vanuit Spiti Nikos ben je snel in hartje Gouvia, met haar gezellige straatjes vol restaurants, winkels en terrasjes. Maar ook de hoofdstad van het eiland ligt op slechts 7 kilometer afstand. Met een huurauto ben je zo in deze leuke stad, waar de fraaie forten, de mooie pleinen, smalle steegjes en gezellige terrasjes ons hart echt een beetje gestolen hebben.

Deze vakantiebestemming boeken - Aanbieders App. Spiti Nikos

Uw vakantie naar App. Spiti Nikos boekt u gemakkelijk bij onderstaande aanbieders. U boekt u uw vakantie naar App. Spiti Nikos rechtstreeks bij de touraanbieder. Vakantietoppers.net biedt alleen vergelijkingen van de beste prijzen bij grote Nederlandse vakantieaanbieders.

TourorganisatieOmschrijvingPrijs
Op zo'n drie kilometer buiten Gouvia ligt het kleine en idyllische plaatsje Danillia. Hierin ligt één van de favoriete vakantieverblijven op Corfu: de Secrets Appartementen Spiti Nikos. Te midden va...Vanaf € 319,-bekijk vakantie bij sunweb

Vakantie in Corfu, Griekenland

Danillia, Corfu, Griekenland

Danillia, Corfu, Griekenland

Actuele weer in Danillia, Corfu, Griekenland

Foto's App. Spiti Nikos

Reviews App. Spiti Nikos

Algemeen nog niet beoordeeld
Kamers nog niet beoordeeld
Prijs/kwaliteit nog niet beoordeeld
Hygiëne nog niet beoordeeld
Personeel nog niet beoordeeld
Ligging nog niet beoordeeld
Faciliteiten nog niet beoordeeld
Kindvriendelijk nog niet beoordeeld
Eten nog niet beoordeeld
Service nog niet beoordeeld

Alternatieve bestemmingen:

Laatst bekeken: