Villa's Metel, Kontokali, Corfu, Griekenland

Villa's Metel

Verscholen tussen het groen vinden we één van onze favoriete plekken op Corfu: Villa's Metel! Deze kleine oase is een paradijsje voor echte rustzoekers. De lieve eigenaresse Sophia vindt het vooral heel belangrijk dat dit zo blijft en d...

Villa's Metel

Verscholen tussen het groen vinden we één van onze favoriete plekken op Corfu: Villa's Metel! Deze kleine oase is een paradijsje voor echte rustzoekers. De lieve eigenaresse Sophia vindt het vooral heel belangrijk dat dit zo blijft en dat al haar gasten helemaal tot rust komen in haar villa's. En geloof ons, dat is echt niet moeilijk! Bij het zwembad profiteer je optimaal van het Griekse zonnetje, terwijl je uitkijkt over de baai van Kontokali en de bootjes die langsvaren. Optimale rust vind je in de grote tuin, waar je volop schaduwrijke plekjes vindt. Pak je favoriete boek en installeer je onder één van de vele bomen, of ga voor het ultieme relaxen en ga lekker luieren in de hangmat. Ook leuk: vanuit Villa's Metel ben je zo in de hoofdstad van het eiland. Corfu-stad met haar vele smalle straatjes, gezellige pleinen en prachtige gebouwen heeft ons hart echt een beetje gestolen. De bijzondere mix van Grieks en Italiaans die je hier vindt maken het een stad die je eigenlijk echt gezien moet hebben!

Deze vakantiebestemming boeken - Aanbieders Villa's Metel

Uw vakantie naar Villa's Metel boekt u gemakkelijk bij onderstaande aanbieders. U boekt u uw vakantie naar Villa's Metel rechtstreeks bij de touraanbieder. Vakantietoppers.net biedt alleen vergelijkingen van de beste prijzen bij grote Nederlandse vakantieaanbieders.

Bekijk deze vakantie bij één van onze reisaanbieders:

TUI aanbiedingen voor vakantie in Griekenland

TUI aanbiedingen

Vakantie in Corfu, Griekenland

Kontokali, Corfu, Griekenland

Kontokali, Corfu, Griekenland

Actuele weer in Kontokali, Corfu, Griekenland

Foto's Villa's Metel

Reviews Villa's Metel

Algemeen nog niet beoordeeld
Kamers nog niet beoordeeld
Prijs/kwaliteit nog niet beoordeeld
Hygiëne nog niet beoordeeld
Personeel nog niet beoordeeld
Ligging nog niet beoordeeld
Faciliteiten nog niet beoordeeld
Kindvriendelijk nog niet beoordeeld
Eten nog niet beoordeeld
Service nog niet beoordeeld

Alternatieve bestemmingen:

Laatst bekeken: