App. Balsamico Suites, Chersonissos, Kreta, Griekenland

App. Balsamico Suites

Wat zijn wij blij dat we voor Balsamico Suites hebben gekozen! De appartementen zijn erg sfeervol en liggen op een heerlijke locatie? rustig maar toch centraal. We worden gastvrij ontvangen voor de vriendelijke eigenaren Maria en Micheallis. Maria...

App. Balsamico Suites

Wat zijn wij blij dat we voor Balsamico Suites hebben gekozen! De appartementen zijn erg sfeervol en liggen op een heerlijke locatie? rustig maar toch centraal. We worden gastvrij ontvangen voor de vriendelijke eigenaren Maria en Micheallis. Maria vertelt ons over de mooiste plekjes op Kreta. We zijn dan ook van plan om morgen een auto te huren en deze plekjes te ontdekken. Een leuk restaurantje waar je lekker kunt eten is ?Konaki? rondom het plein vlakbij Balsamico Suites. Maar voor echt Grieks eten hoef je de deur niet uit? Micheallis kan heerlijk koken!

 

Om de Griekse sfeer te ervaren, moet je zeker een keer de Griekse avond in oud-Chersonissos hebben bijgewoond. Rondom het plein zitten verschillende Griekse restaurantjes waar je overheerlijk kunt eten. Neem bij één van de barretjes of restaurantjes plaats en geniet van de Griekse muziek en dans die ze voor je zullen opvoeren op het plein!

Deze vakantiebestemming boeken - Aanbieders App. Balsamico Suites

Uw vakantie naar App. Balsamico Suites boekt u gemakkelijk bij onderstaande aanbieders. U boekt u uw vakantie naar App. Balsamico Suites rechtstreeks bij de touraanbieder. Vakantietoppers.net biedt alleen vergelijkingen van de beste prijzen bij grote Nederlandse vakantieaanbieders.

Bekijk deze vakantie bij één van onze reisaanbieders:

TUI aanbiedingen voor vakantie in Griekenland

TUI aanbiedingen

Vakantie in Kreta, Griekenland

Chersonissos, Kreta, Griekenland

Chersonissos, Kreta, Griekenland

Actuele weer in Chersonissos, Kreta, Griekenland

Foto's App. Balsamico Suites

Reviews App. Balsamico Suites

Algemeen nog niet beoordeeld
Kamers nog niet beoordeeld
Prijs/kwaliteit nog niet beoordeeld
Hygiëne nog niet beoordeeld
Personeel nog niet beoordeeld
Ligging nog niet beoordeeld
Faciliteiten nog niet beoordeeld
Kindvriendelijk nog niet beoordeeld
Eten nog niet beoordeeld
Service nog niet beoordeeld

Alternatieve bestemmingen:

Laatst bekeken: