App. Nana-Angela, Analypsis, Kreta, Griekenland

App. Nana-Angela

Via een smal straatje komen we aan in Appartementen Nana Angela. De eigenaar Nikos verzoekt ons eerst even te gaan zitten en zijn vrouw Angela schenkt ondertussen iets te drinken in. Uiteindelijk worden we naar ons appartement gebracht. Wat een le...

App. Nana-Angela

Via een smal straatje komen we aan in Appartementen Nana Angela. De eigenaar Nikos verzoekt ons eerst even te gaan zitten en zijn vrouw Angela schenkt ondertussen iets te drinken in. Uiteindelijk worden we naar ons appartement gebracht. Wat een lekker ruim balkon hebben wij, prima om even een boekje op te lezen. Binnen een paar minuten lopen komen we aan bij het strandje met ligbedjes en parasols. Wij vinden het wel fijn om een iets rustiger plekje te hebben en lopen een klein stukje verder door, prima!

In het oude centrum van Analypsis waar je zo naar toe loopt vind je kleine restaurants en een paar goede Griekse taverna?s. Je kunt hier slenteren door de kleine straatjes en kennismaken met de Kretenzische bevolking die vaak voor hun huis zitten. Begroet ze vooral: Yassas!

En ook?wandelen door de ruige Samariakloof

Als je toe bent aan een sportieve activiteit dan moet je echt de wandeling maken door de Samariakloof. Deze kloof is 18 kilometer lang en begint op een hoogte van 1500 meter en komt uit in de zee. Het is echt een uitdaging! Goede wandelschoenen en voldoende water voor onderweg zijn een must (en een gids), maar het is een ervaring die je nooit meer vergeet. Vind je deze kloof toch nog iets te heftig dan kun je ook gewoon de ?normale? wandelroutes nemen die zijn er genoeg.

Deze vakantiebestemming boeken - Aanbieders App. Nana-Angela

Uw vakantie naar App. Nana-Angela boekt u gemakkelijk bij onderstaande aanbieders. U boekt u uw vakantie naar App. Nana-Angela rechtstreeks bij de touraanbieder. Vakantietoppers.net biedt alleen vergelijkingen van de beste prijzen bij grote Nederlandse vakantieaanbieders.

TourorganisatieOmschrijvingPrijs
Appartementen Nana-Angela is een gezellig complex in het leuke plaatsje Analipsis. Eigenaren Nikos en Angela zijn erg vriendelijk en zetten graag een lekker hapje en drankje voor je klaar in de bar. O...Vanaf € 354,-bekijk vakantie bij sunweb

Vakantie in Kreta, Griekenland

Analypsis, Kreta, Griekenland

Analypsis, Kreta, Griekenland

Actuele weer in Analypsis, Kreta, Griekenland

Foto's App. Nana-Angela

Reviews App. Nana-Angela

Algemeen nog niet beoordeeld
Kamers nog niet beoordeeld
Prijs/kwaliteit nog niet beoordeeld
Hygiëne nog niet beoordeeld
Personeel nog niet beoordeeld
Ligging nog niet beoordeeld
Faciliteiten nog niet beoordeeld
Kindvriendelijk nog niet beoordeeld
Eten nog niet beoordeeld
Service nog niet beoordeeld

Alternatieve bestemmingen:

Laatst bekeken: