App. Classic, Anissaras, Kreta, Griekenland

App. Classic

Een mooie tropische tuin en olijfbomen; het lijkt wel alsof we in een resort zijn beland. Yannis en Virginia staan altijd voor je klaar, je wordt hier echt in de watten gelegd. We horen alleen het geluid van de krekels en een plons in het zwembad,...

App. Classic

Een mooie tropische tuin en olijfbomen; het lijkt wel alsof we in een resort zijn beland. Yannis en Virginia staan altijd voor je klaar, je wordt hier echt in de watten gelegd. We horen alleen het geluid van de krekels en een plons in het zwembad, heerlijk. Voor boodschappen en het strand is het eventjes lopen (ongeveer 10 tot 15 minuten). De bus stopt trouwens om de hoek bij het appartement dus als je geen zin hebt om te lopen kun je altijd nog met het openbaar vervoer. Het centrum van Anissaras is niet zo groot, maar wel van alle gemakken voorzien. Het is een goede, rustige uitvalsbasis om het eiland beter te verkennen per auto of scooter. Vlakbij ligt het bruisende Chersonissos en wat meer richting het binnenland vind je kleine Griekse dorpjes, waar de rust is teruggekeerd. Leuk om met de scooter doorheen te ?touren? of te wandelen.

En ook?met de boot naar Santorini

Een lint van witte huisjes met blauwe luiken, kleine kerkjes en blauwe koepels; dat is Santorini. Het is vrijwel het meest gefotografeerde en beroemdste vulkaaneiland van Europa. Het zwarte zandstrand en de indrukwekkende kliffen steken mooi af tegen de blauwe zee. Lekker slenteren door de smalle straatjes en genieten van het uitzicht vanaf een knus terrasje. Dit wordt niet voor niets ?de parel van de Cycladen? genoemd. Met de snelle ferryboot (1,5 uur) varen we weer terug naar Heraklion, Kreta. Het was een dag om nooit meer te vergeten. Hier willen we zeker een keer terugkomen.

Deze vakantiebestemming boeken - Aanbieders App. Classic

Uw vakantie naar App. Classic boekt u gemakkelijk bij onderstaande aanbieders. U boekt u uw vakantie naar App. Classic rechtstreeks bij de touraanbieder. Vakantietoppers.net biedt alleen vergelijkingen van de beste prijzen bij grote Nederlandse vakantieaanbieders.

Bekijk deze vakantie bij één van onze reisaanbieders:

TUI aanbiedingen voor vakantie in Griekenland

TUI aanbiedingen

Vakantie in Kreta, Griekenland

Anissaras, Kreta, Griekenland

Anissaras, Kreta, Griekenland

Actuele weer in Anissaras, Kreta, Griekenland

Foto's App. Classic

Reviews App. Classic

Algemeen nog niet beoordeeld
Kamers nog niet beoordeeld
Prijs/kwaliteit nog niet beoordeeld
Hygiëne nog niet beoordeeld
Personeel nog niet beoordeeld
Ligging nog niet beoordeeld
Faciliteiten nog niet beoordeeld
Kindvriendelijk nog niet beoordeeld
Eten nog niet beoordeeld
Service nog niet beoordeeld

Alternatieve bestemmingen:

Laatst bekeken: