Elounda Vista Villas, Elounda, Kreta, Griekenland

Elounda Vista Villas

Wat ziet het er mooi uit bij Elounda Vista Villas! De villa?s liggen op een heuvel waardoor we een prachtig uitzicht hebben over de baai van Elounda. Ook vanaf het zwembad kunnen we genieten van het uitzicht. Als we onze villa binnenlopen zijn we ...

Elounda Vista Villas

Wat ziet het er mooi uit bij Elounda Vista Villas! De villa?s liggen op een heuvel waardoor we een prachtig uitzicht hebben over de baai van Elounda. Ook vanaf het zwembad kunnen we genieten van het uitzicht. Als we onze villa binnenlopen zijn we aangenaam verrast door de inrichting. Het ziet er sfeervol en ruim uit. Nadat we de koffers hebben uitgepakt besluiten we Elounda in te gaan. We zijn zo in deze luxe badplaats waar een typisch Grieks sfeertje hangt. Bij de haven zien we allemaal visrestaurants. Die gaan we natuurlijk vanavond even uitproberen!

Vandaag hebben we het plaatsje Sitia bezocht. Een levendige plaats, waar altijd wel wat te doen en te beleven is. Hier bevind je je tussen de locals? Ze doen, net als ons, graag een hapje en een drankje bij een typisch Griekse taverne aan de haven. Een aanrader als je even weg wilt van het massatoerisme en het échte Kreta wilt ontdekken!

Deze vakantiebestemming boeken - Aanbieders Elounda Vista Villas

Uw vakantie naar Elounda Vista Villas boekt u gemakkelijk bij onderstaande aanbieders. U boekt u uw vakantie naar Elounda Vista Villas rechtstreeks bij de touraanbieder. Vakantietoppers.net biedt alleen vergelijkingen van de beste prijzen bij grote Nederlandse vakantieaanbieders.

TourorganisatieOmschrijvingPrijs

Het uitzicht vanaf Elounda Vista Villas kun je maar met één woord beschrijven: Wow! Vanaf het heerlijke zwembad kijk je uit over de prachtige baai van Elounda. Alle villa's zijn gebouwd tegen de ...

Vanaf € 444,-bekijk vakantie bij sunweb

Vakantie in Kreta, Griekenland

Elounda, Kreta, Griekenland

Elounda, Kreta, Griekenland

Actuele weer in Elounda, Kreta, Griekenland

Foto's Elounda Vista Villas

Reviews Elounda Vista Villas

Algemeen nog niet beoordeeld
Kamers nog niet beoordeeld
Prijs/kwaliteit nog niet beoordeeld
Hygiëne nog niet beoordeeld
Personeel nog niet beoordeeld
Ligging nog niet beoordeeld
Faciliteiten nog niet beoordeeld
Kindvriendelijk nog niet beoordeeld
Eten nog niet beoordeeld
Service nog niet beoordeeld

Alternatieve bestemmingen:

Laatst bekeken: