App. La Playa, Malia, Kreta, Griekenland

App. La Playa

Vanuit ons appartement staan we direct op het zandstrand van Malia. Wel super hoor dat het zo dichtbij is. Dan kunnen we na een dagje strand meteen onder de warme douche in het appartement. Geen zin in het zoute zeewater, dan is het zwembad ook ee...

App. La Playa

Vanuit ons appartement staan we direct op het zandstrand van Malia. Wel super hoor dat het zo dichtbij is. Dan kunnen we na een dagje strand meteen onder de warme douche in het appartement. Geen zin in het zoute zeewater, dan is het zwembad ook een goede optie. Het centrum van Malia is gelukkig niet ver weg. In de kleine straatjes en langs de boulevard wemelt het van de bars, restaurants en winkels. Malia is een bruisende badplaats, maar als je toe bent aan rust kun je je prima terugtrekken in Appartementen La Playa.

En ook?cultuursnuiven

In de omgeving van Malia vindt je naast strand en veel vertier ook cultuur. In Malia zelf bijvoorbeeld kun je naar een ruïne van het Minoische Paleis. Het is nog echt authentiek en niet gerenoveerd en dat maakt het juist zo bijzonder. Ook in Knossos wat ongeveer 50 minuten verderop ligt, bevinden zich nog resten van een kolossaal paleis. Deels is dit gerenoveerd maar dat maakt het niet minder mooi. Zo krijg je een goed beeld van hoe het er vroeger uit heeft gezien. Oude tijden herleven op deze bijzondere plek.

Deze vakantiebestemming boeken - Aanbieders App. La Playa

Uw vakantie naar App. La Playa boekt u gemakkelijk bij onderstaande aanbieders. U boekt u uw vakantie naar App. La Playa rechtstreeks bij de touraanbieder. Vakantietoppers.net biedt alleen vergelijkingen van de beste prijzen bij grote Nederlandse vakantieaanbieders.

TourorganisatieOmschrijvingPrijs
Welkom bij het volledig vernieuwde appartementen Esperides Villas & Spa. Midden in het authentieke Koutouloufari is het hier verrassend modern. Toch proef je die mediterraanse sfeer. Uitslapen doe je ...Vanaf € 420,-bekijk vakantie bij TUI

Vakantie in Kreta, Griekenland

Malia, Kreta, Griekenland

Malia, Kreta, Griekenland

Actuele weer in Malia, Kreta, Griekenland

Foto's App. La Playa

Reviews App. La Playa

Algemeen nog niet beoordeeld
Kamers nog niet beoordeeld
Prijs/kwaliteit nog niet beoordeeld
Hygiëne nog niet beoordeeld
Personeel nog niet beoordeeld
Ligging nog niet beoordeeld
Faciliteiten nog niet beoordeeld
Kindvriendelijk nog niet beoordeeld
Eten nog niet beoordeeld
Service nog niet beoordeeld

Alternatieve bestemmingen:

Laatst bekeken: