App. Driades, Piskopiano, Kreta, Griekenland

App. Driades

Wat een fantastisch uitzicht zeg! Na een korte klim zijn we aangekomen bij Appartementen Driades. Omdat het wat hoger ligt heb je een adembenemend uitzicht over de zee. Op het terras komen we even bij met een lekker hapje en drankje aangeboden doo...

App. Driades

Wat een fantastisch uitzicht zeg! Na een korte klim zijn we aangekomen bij Appartementen Driades. Omdat het wat hoger ligt heb je een adembenemend uitzicht over de zee. Op het terras komen we even bij met een lekker hapje en drankje aangeboden door de vriendelijke eigenaar. Als we het dorpje Piskopiano in lopen, merken we meteen de gastvrije sfeer van de bevolking op. ?Yassou?, of ?Yassas? gebruik je hier vaak. We komen uit op een gezellig dorpspleintje waar restaurant Kostas zit en daar gaan we dan ook even lunchen. Echt een aanrader! Na de lunch lopen we weer terug naar het appartement om heerlijk te relaxen bij het zwembad. Misschien dat we vanavond nog even in Chersonissos gaan kijken, het ligt hier vlakbij dus daar moeten we natuurlijk wel even naar toe.

En ook?het eiland met meerdere gezichten

Kreta is echt een eiland met meerdere gezichten. Aan de ene kant mooie stranden en uitgestrekte vlakten en aan de andere kant een ruige natuur met bergen en kliffen. Daarnaast is Kreta ook echt een eiland met veel cultuur en pittoreske dorpen. Het is iets wat je zelf moet ontdekken en ervaren!

Deze vakantiebestemming boeken - Aanbieders App. Driades

Uw vakantie naar App. Driades boekt u gemakkelijk bij onderstaande aanbieders. U boekt u uw vakantie naar App. Driades rechtstreeks bij de touraanbieder. Vakantietoppers.net biedt alleen vergelijkingen van de beste prijzen bij grote Nederlandse vakantieaanbieders.

TourorganisatieOmschrijvingPrijs
Bellos AppartementenVanaf € 332,-bekijk vakantie bij Corendon

Vakantie in Kreta, Griekenland

Piskopiano, Kreta, Griekenland

Piskopiano, Kreta, Griekenland

Actuele weer in Piskopiano, Kreta, Griekenland

Foto's App. Driades

Reviews App. Driades

Algemeen nog niet beoordeeld
Kamers nog niet beoordeeld
Prijs/kwaliteit nog niet beoordeeld
Hygiëne nog niet beoordeeld
Personeel nog niet beoordeeld
Ligging nog niet beoordeeld
Faciliteiten nog niet beoordeeld
Kindvriendelijk nog niet beoordeeld
Eten nog niet beoordeeld
Service nog niet beoordeeld

Alternatieve bestemmingen:

Laatst bekeken: