App. Eleni Villas, Piskopiano, Kreta, Griekenland

App. Eleni Villas

In het traditionele dorpje Piskopiano ligt het kleinschalige Eleni Villas. We worden hier vriendelijk ontvangen door de eigenaar en krijgen een heerlijke frappé aangeboden. Even bijkomen? Terwijl we aan het bijkomen zijn, valt het ons op hoe ...

App. Eleni Villas

In het traditionele dorpje Piskopiano ligt het kleinschalige Eleni Villas. We worden hier vriendelijk ontvangen door de eigenaar en krijgen een heerlijke frappé aangeboden. Even bijkomen? Terwijl we aan het bijkomen zijn, valt het ons op hoe rustig het hier is. Dit is precies wat we nodig hebben. Vandaag gaan we lekker relaxen in de tuin en aan het zwembad. We hebben het zwembad bijna helemaal voor ons zelf, heerlijk! De eigenaar komt af en toe langs met vers fruit uit de eigen tuin. De vakantie begint in ieder geval heel goed, dat belooft wat te worden deze week!

 

De volgende dag huren we een auto en rijden we naar het oosten van Kreta. We hebben gehoord dat dit deel nog vrij onbekend is en heel mooi. Wat we gehoord hebben, klopt helemaal! We hebben het strandje ?Vai? bezocht en we wisten niet wat we zagen. Net een bounty strandje! Ook zijn we hier in het dorpje Palekastro geweest. Echt een aanrader als je het echte Griekenland wilt ontdekken.

Deze vakantiebestemming boeken - Aanbieders App. Eleni Villas

Uw vakantie naar App. Eleni Villas boekt u gemakkelijk bij onderstaande aanbieders. U boekt u uw vakantie naar App. Eleni Villas rechtstreeks bij de touraanbieder. Vakantietoppers.net biedt alleen vergelijkingen van de beste prijzen bij grote Nederlandse vakantieaanbieders.

TourorganisatieOmschrijvingPrijs
Bellos AppartementenVanaf € 332,-bekijk vakantie bij Corendon

Vakantie in Kreta, Griekenland

Piskopiano, Kreta, Griekenland

Piskopiano, Kreta, Griekenland

Actuele weer in Piskopiano, Kreta, Griekenland

Foto's App. Eleni Villas

Reviews App. Eleni Villas

Algemeen nog niet beoordeeld
Kamers nog niet beoordeeld
Prijs/kwaliteit nog niet beoordeeld
Hygiëne nog niet beoordeeld
Personeel nog niet beoordeeld
Ligging nog niet beoordeeld
Faciliteiten nog niet beoordeeld
Kindvriendelijk nog niet beoordeeld
Eten nog niet beoordeeld
Service nog niet beoordeeld

Alternatieve bestemmingen:

Laatst bekeken: