App. Afrodite, Anaxos, Lesbos, Griekenland

App. Afrodite

Gelegen tussen mooie groene heuvels ligt Appartementen Afrodite. Stratos en Maria (de eigenaren) geven ons een warm welkom. We worden meteen uitgenodigd om deel te nemen aan de barbecue en dat slaan we natuurlijk niet af. Het appartement is rustig...

App. Afrodite

Gelegen tussen mooie groene heuvels ligt Appartementen Afrodite. Stratos en Maria (de eigenaren) geven ons een warm welkom. We worden meteen uitgenodigd om deel te nemen aan de barbecue en dat slaan we natuurlijk niet af. Het appartement is rustig gelegen, maar wel in de buurt van de winkels en de supermarkt. Anaxos is een gezellig dorpje en ook dichtbij Petra wat je lopend kunt bereiken. Morgenochtend kunnen we verse broodjes halen bij de bakker, daar kijken we nu al naar uit. Maar eerst gaan we een lekkere cocktail drinken bij de poolbar.

En ook? ?en route? met een jeep

Ook voor avonturiers heeft Lesbos veel te bieden. Het is een uitstekende manier om het achterland en het onontdekte deel van het eiland te zien. Een tocht door groene bossen, verlaten dorpjes, historische sites en mooie stranden. Dwars door gebergten en wijngaarden, het is een route die je zelf kunt samenstellen of met een gids. En natuurlijk kun je met de jeep ook de off road wegen in slaan, voor nog meer avontuur!

Deze vakantiebestemming boeken - Aanbieders App. Afrodite

Uw vakantie naar App. Afrodite boekt u gemakkelijk bij onderstaande aanbieders. U boekt u uw vakantie naar App. Afrodite rechtstreeks bij de touraanbieder. Vakantietoppers.net biedt alleen vergelijkingen van de beste prijzen bij grote Nederlandse vakantieaanbieders.

Bekijk deze vakantie bij één van onze reisaanbieders:

TUI aanbiedingen voor vakantie in Griekenland

TUI aanbiedingen

Vakantie in Lesbos, Griekenland

Anaxos, Lesbos, Griekenland

Anaxos, Lesbos, Griekenland

Actuele weer in Anaxos, Lesbos, Griekenland

Foto's App. Afrodite

Reviews App. Afrodite

Algemeen nog niet beoordeeld
Kamers nog niet beoordeeld
Prijs/kwaliteit nog niet beoordeeld
Hygiëne nog niet beoordeeld
Personeel nog niet beoordeeld
Ligging nog niet beoordeeld
Faciliteiten nog niet beoordeeld
Kindvriendelijk nog niet beoordeeld
Eten nog niet beoordeeld
Service nog niet beoordeeld

Alternatieve bestemmingen:

Laatst bekeken: