App. Green Garden, Molivos (eftalou), Lesbos, Griekenland

App. Green Garden

Gelegen op het land van een voormalige boerderij ligt Appartementen Green Garden. We hebben uizicht op de burcht van Molivos en de heuvels in de verte. Dit maakt ons erg blij! Het is hier ook heerlijk rustig en vredig. Regelmatig worden we verrast...

App. Green Garden

Gelegen op het land van een voormalige boerderij ligt Appartementen Green Garden. We hebben uizicht op de burcht van Molivos en de heuvels in de verte. Dit maakt ons erg blij! Het is hier ook heerlijk rustig en vredig. Regelmatig worden we verrast als er ineens verse tomaten, aubergines of pruimen liggen (van eigen land) aangeboden door de eigenaresse. Als we richting het strand lopen over een smal pad, komen we langs een ezel, geweldig! Het strand is heel dichtbij, binnen een paar minuten zijn we er al. Hier vind je ook wat restaurants in de buurt. Vanaf hier kun je mooie wandelingen maken in de omgeving of er lekker op uit gaan met de auto of scooter.

En ook...mooie baaien en strandjes

Lesbos heeft zowel kiezelstranden en zandstranden en verschillende mooie baaien. Voor snorkelaars en surfers een waar paradijsje, want het water is hier heel zuiver en helder.In de wat grotere dorpen (badplaatsen) zijn watersportfaciliteiten te vinden. Je kunt natuurlijk ook een bootje huren en je eigen snorkelspullen meenemen. Of maak een combinatie van een actieve wandeling met als afsluiter een verfrissende duik in de zee. Heerlijk!

Deze vakantiebestemming boeken - Aanbieders App. Green Garden

Uw vakantie naar App. Green Garden boekt u gemakkelijk bij onderstaande aanbieders. U boekt u uw vakantie naar App. Green Garden rechtstreeks bij de touraanbieder. Vakantietoppers.net biedt alleen vergelijkingen van de beste prijzen bij grote Nederlandse vakantieaanbieders.

Bekijk deze vakantie bij één van onze reisaanbieders:

TUI aanbiedingen voor vakantie in Griekenland

TUI aanbiedingen

Vakantie in Lesbos, Griekenland

Molivos (eftalou), Lesbos, Griekenland

Molivos (eftalou), Lesbos, Griekenland

Actuele weer in Molivos (eftalou), Lesbos, Griekenland

Foto's App. Green Garden

Reviews App. Green Garden

Algemeen nog niet beoordeeld
Kamers nog niet beoordeeld
Prijs/kwaliteit nog niet beoordeeld
Hygiëne nog niet beoordeeld
Personeel nog niet beoordeeld
Ligging nog niet beoordeeld
Faciliteiten nog niet beoordeeld
Kindvriendelijk nog niet beoordeeld
Eten nog niet beoordeeld
Service nog niet beoordeeld

Alternatieve bestemmingen:

Laatst bekeken: