App. Villa Vicky, Petra, Lesbos, Griekenland

App. Villa Vicky

Even wegdromen in alle rust vanaf ons balkon in de zon. En ook nog een mooi uitzicht op zee, het kan bijna niet beter. Als we het appartement uit lopen komen we direct op het heerlijke (aangrenzende) strand terecht. Voor wat kleine boodschappen ho...

App. Villa Vicky

Even wegdromen in alle rust vanaf ons balkon in de zon. En ook nog een mooi uitzicht op zee, het kan bijna niet beter. Als we het appartement uit lopen komen we direct op het heerlijke (aangrenzende) strand terecht. Voor wat kleine boodschappen hoeven we gelukkig niet ver te lopen, want er is een supermarkt dichtbij. In het dorp Petra (wat ?steen? betekent in het Grieks) staat bovenop en steile rots een kerkje; de kerk van Panagia Glykofilloussa. Ga dan ook naar boven (het is een klim) maar zeer de moeite waard, want je wordt beloond met een prachtig uitzicht.

En ook?authentieke dorpjes

Even boven Petra ligt het plaatsje Molyvos. Dit plaatsje mag je niet missen! Molyvos is op een berg gebouwd en je vindt hier nog mooie authentieke huizen en een burcht. Loop over de Romeinse paden, door de volksbuurt en de rijke buurt. Niet ver hier vandaan ligt het dorp Eftalou. Hier bevindt zich nog een oud gemeentelijk badhuis dat dateert uit de tijd van het Ottomaanse rijk. Wil je zelf ontspannen in1 van de baden dan is er een recent gebouwd badhuis met warm waterbronnen.

Deze vakantiebestemming boeken - Aanbieders App. Villa Vicky

Uw vakantie naar App. Villa Vicky boekt u gemakkelijk bij onderstaande aanbieders. U boekt u uw vakantie naar App. Villa Vicky rechtstreeks bij de touraanbieder. Vakantietoppers.net biedt alleen vergelijkingen van de beste prijzen bij grote Nederlandse vakantieaanbieders.

TourorganisatieOmschrijvingPrijs
Stella StudiosVanaf € 318,-bekijk vakantie bij Corendon
De meeste mensen die van Villa Vicky terugkomen hebben allemaal dezelfde mening: wat een uitstekende appartementen! Hier is het lekker rustig en kun je bijkomen van een druk jaar. Na een paar honderd ...Vanaf € 364,-bekijk vakantie bij sunweb

Vakantie in Lesbos, Griekenland

Petra, Lesbos, Griekenland

Petra, Lesbos, Griekenland

Actuele weer in Petra, Lesbos, Griekenland

Foto's App. Villa Vicky

Reviews App. Villa Vicky

Algemeen nog niet beoordeeld
Kamers nog niet beoordeeld
Prijs/kwaliteit nog niet beoordeeld
Hygiëne nog niet beoordeeld
Personeel nog niet beoordeeld
Ligging nog niet beoordeeld
Faciliteiten nog niet beoordeeld
Kindvriendelijk nog niet beoordeeld
Eten nog niet beoordeeld
Service nog niet beoordeeld

Alternatieve bestemmingen:

Laatst bekeken: