App. Harmony, Parga, Parga, Griekenland

App. Harmony

Middenin de olijfboomgaarden ligt dit sfeervolle appartement, Harmony. Wel een hele toepasselijke naam want zo voelt het ook! Vanaf de kamer heb je een super mooi uitzicht over de groene heuvels, het zwembad of de zee. Geen oude vieze gebouwen of ...

App. Harmony

Middenin de olijfboomgaarden ligt dit sfeervolle appartement, Harmony. Wel een hele toepasselijke naam want zo voelt het ook! Vanaf de kamer heb je een super mooi uitzicht over de groene heuvels, het zwembad of de zee. Geen oude vieze gebouwen of drukte met auto?s. Wel veel groen en rust. Omdat we geen zin hebben om te koken maken we gebruik van de roomservice. Na het eten willen we nog even een barretje opzoeken. Dit kan heel dichtbij in het centrum, dat op ongeveer 1 kilometer bij het appartement vandaan ligt. Hier is veel keus uit diverse knusse restaurantjes en bars.

En ook...Eilandhoppen

Vanochtend vroeg vertrokken vanuit de haven richting de Ionische eilanden Kefalonia en Ithaka. Maar, vergeet je zwemkleding niet want het strand van Porto Kastiki wacht op je. Op Kefalonia ga je aan land in het vissersdorpje Fiscardo. Dit pittoreske dorpje is 1 van de weinige dorpen van Kefalonia die niet vernield is door de aardbeving in 1953. De vrolijk gekleurde huizen geven een unieke en warme sfeer! De dag vordert en er ligt nog zoveel moois in het vooruitzicht. Zo breng je nog een bezoek aan het schilderachtige dorpje Kioni op Ithaki en ook kom je langs de immens grote grot van Papanikola in Meganissi wat rond een privé eiland (Onassis, Scorpios) ligt.

Deze vakantiebestemming boeken - Aanbieders App. Harmony

Uw vakantie naar App. Harmony boekt u gemakkelijk bij onderstaande aanbieders. U boekt u uw vakantie naar App. Harmony rechtstreeks bij de touraanbieder. Vakantietoppers.net biedt alleen vergelijkingen van de beste prijzen bij grote Nederlandse vakantieaanbieders.

Bekijk deze vakantie bij één van onze reisaanbieders:

TUI aanbiedingen voor vakantie in Griekenland

TUI aanbiedingen

Vakantie in Parga, Griekenland

Parga, Parga, Griekenland

Parga, Parga, Griekenland

Actuele weer in Parga, Parga, Griekenland

Foto's App. Harmony

Reviews App. Harmony

Algemeen nog niet beoordeeld
Kamers nog niet beoordeeld
Prijs/kwaliteit nog niet beoordeeld
Hygiëne nog niet beoordeeld
Personeel nog niet beoordeeld
Ligging nog niet beoordeeld
Faciliteiten nog niet beoordeeld
Kindvriendelijk nog niet beoordeeld
Eten nog niet beoordeeld
Service nog niet beoordeeld

Alternatieve bestemmingen:

Laatst bekeken: