App. Finikes, Stoupa, Pelopónnesos, Griekenland

App. Finikes

Wij kwamen aan in het kleinschalige familiecomplex Finikes en zagen als eerst het binnenpleintje met een zwembad en ligstoelen. Wat gezellig! Rondom het terras (waar de zon bijna de hele dag op schijnt!) staan de appartementen, die in een bijzonde...

App. Finikes

Wij kwamen aan in het kleinschalige familiecomplex Finikes en zagen als eerst het binnenpleintje met een zwembad en ligstoelen. Wat gezellig! Rondom het terras (waar de zon bijna de hele dag op schijnt!) staan de appartementen, die in een bijzondere, traditionele stijl zijn gebouwd. De eigenaar woont zelf ook op het complex, een lieve man die vriendelijk is voor al zijn gasten. Met een beetje geluk krijg je van hem een appartement met balkon waarop je uitkijkt over de baai van Stoupa. We konden wel blijven kijken naar die vissershaven en de zee in de verte.

En ook...wandelen in het 'echte' Griekenland

In Stoupa, daar loop je in een minuut of 10 naartoe, vind je het ?echte? Griekenland. Hier geen super toeristische bar street of grote discotheken, maar leuke kleine taverna?s met echte Griekse gerechten. Net van de boulevard af kun je lekker eten bij Dyoniseus en ook bij Akrogiali eet je tegen goede prijzen, met een gezellige bediening. Rondom Finikes liggen veel mooie wandelroutes. Wij vonden het ideaal om op deze manier ook nog wat van de schitterend groene omgeving te zien. Peloponnesos is trouwens ook leuk als je meer van de Griekse historie wilt zien. Met een excursie kun je bijvoorbeeld naar Olympia, waar je allerlei opgravingen en archeologische musea vindt.

Deze vakantiebestemming boeken - Aanbieders App. Finikes

Uw vakantie naar App. Finikes boekt u gemakkelijk bij onderstaande aanbieders. U boekt u uw vakantie naar App. Finikes rechtstreeks bij de touraanbieder. Vakantietoppers.net biedt alleen vergelijkingen van de beste prijzen bij grote Nederlandse vakantieaanbieders.

TourorganisatieOmschrijvingPrijs
Bij aankomst in de Secrets Appartementen Finikes kom je eerst al langs een leuk binnenpleintje en het rustige zwembad met ligstoelen. Wat gezellig! Rondom het terras staan de appartementen, die in een...Vanaf € 399,-bekijk vakantie bij sunweb

Vakantie in Pelopónnesos, Griekenland

Stoupa, Pelopónnesos, Griekenland

Stoupa, Pelopónnesos, Griekenland

Actuele weer in Stoupa, Pelopónnesos, Griekenland

Foto's App. Finikes

Reviews App. Finikes

Algemeen nog niet beoordeeld
Kamers nog niet beoordeeld
Prijs/kwaliteit nog niet beoordeeld
Hygiëne nog niet beoordeeld
Personeel nog niet beoordeeld
Ligging nog niet beoordeeld
Faciliteiten nog niet beoordeeld
Kindvriendelijk nog niet beoordeeld
Eten nog niet beoordeeld
Service nog niet beoordeeld

Alternatieve bestemmingen:

Laatst bekeken: