App. Anita, Ixia, Rhodos, Griekenland

App. Anita

Een mooi bosje bloemen op tafel en het ruikt er fris en schoon. Het is fijn binnenkomen bij appartementen Anita. Vanaf ons balkon kijken we uit op het zwembad en de groene ligweide. Het is heerlijk hier, daar zijn we het nu al over eens. Na een pa...

App. Anita

Een mooi bosje bloemen op tafel en het ruikt er fris en schoon. Het is fijn binnenkomen bij appartementen Anita. Vanaf ons balkon kijken we uit op het zwembad en de groene ligweide. Het is heerlijk hier, daar zijn we het nu al over eens. Na een paar minuutjes lopen staan we middenin het centrum van Ixia, waar je een aantal winkeltjes en restaurants vindt. We hoeven ook niet ver te lopen voor het strand (Lalysos Beach). Als je van surfen houdt zit je hier ook goed, vanwege de altijd gunstige wind en diverse surfscholen. Voor meer levendigheid is een bezoekje aan Rhodos Stad een echte aanrader. Je vindt hier nog veel middeleeuwse invloeden en natuurlijk een uitgebreid aanbod aan bars, winkels en restaurants. Met de bus vanuit Ixia ben je al binnen 10 minuten in hartje Rhodos Stad.

En ook?Turkse thee drinken in Marmaris

Rhodos ligt voor de kust van Turkije en het is dus een uitstekende gelegenheid om twee culturen met elkaar te combineren. Met de boot ben je in ongeveer 2 uur varen in het Turkse Marmaris. Marmaris is een zeer bekende (bad)plaats in Turkije gelegen in een baai. Wat niet ontbreekt, is de Bazar (markthallen) waar je goed kunt afdingen op kleding, schoenen en accessoires. Maar ook typische Turkse voedingsmiddelen vind je hier, zoals kruiden, dadels en vijgen en natuurlijk Turks brood. In de winkels krijg je vaak een glaasje Turkse (appel)thee aangeboden. Heel zoet, maar wel lekker!

Deze vakantiebestemming boeken - Aanbieders App. Anita

Uw vakantie naar App. Anita boekt u gemakkelijk bij onderstaande aanbieders. U boekt u uw vakantie naar App. Anita rechtstreeks bij de touraanbieder. Vakantietoppers.net biedt alleen vergelijkingen van de beste prijzen bij grote Nederlandse vakantieaanbieders.

Bekijk deze vakantie bij één van onze reisaanbieders:

TUI aanbiedingen voor vakantie in Griekenland

TUI aanbiedingen

Vakantie in Rhodos, Griekenland

Ixia, Rhodos, Griekenland

Ixia, Rhodos, Griekenland

Actuele weer in Ixia, Rhodos, Griekenland

Foto's App. Anita

Reviews App. Anita

Algemeen nog niet beoordeeld
Kamers nog niet beoordeeld
Prijs/kwaliteit nog niet beoordeeld
Hygiëne nog niet beoordeeld
Personeel nog niet beoordeeld
Ligging nog niet beoordeeld
Faciliteiten nog niet beoordeeld
Kindvriendelijk nog niet beoordeeld
Eten nog niet beoordeeld
Service nog niet beoordeeld

Alternatieve bestemmingen:

Laatst bekeken: