App. Kassandra, Ixia, Rhodos, Griekenland

App. Kassandra

Door de gemoedelijke sfeer in Appartementen Kassandra kom je helemaal tot rust. Vanuit Appartementen Kassandra loop je in nog geen 10 minuten naar het strand en het gezellige centrum van Ixia. Op enkele meters van het complex stopt een bus, waarmee j...

App. Kassandra

Door de gemoedelijke sfeer in Appartementen Kassandra kom je helemaal tot rust. Vanuit Appartementen Kassandra loop je in nog geen 10 minuten naar het strand en het gezellige centrum van Ixia. Op enkele meters van het complex stopt een bus, waarmee je allerlei leuke plekken in de omgeving kunt bezoeken.

Het eenvoudige vakantieverblijf Kassandra bestaat uit twee gebouwen. Het beschikt over twee heerlijke zwembaden en ligt achter de hoofdweg, via welke je naar de oude stad van Rhodos gaat. Neem de lokale bus die je voor circa ? 1,50 naar het centrum van Rhodos-Stad brengt. Je kunt er ook voor kiezen om lekker te luieren bij het zwembad en een drankje te nuttigen bij de bar. De kinderen kunnen spelen in de speeltuin of lekker gaan zwemmen.

Deze vakantiebestemming boeken - Aanbieders App. Kassandra

Uw vakantie naar App. Kassandra boekt u gemakkelijk bij onderstaande aanbieders. U boekt u uw vakantie naar App. Kassandra rechtstreeks bij de touraanbieder. Vakantietoppers.net biedt alleen vergelijkingen van de beste prijzen bij grote Nederlandse vakantieaanbieders.

TourorganisatieOmschrijvingPrijs
Appartementen Kassandra is ruim opgezet en bestaat uit meerdere gebouwen waar de appartementen zich in bevinden. Het complex biedt u vele faciliteiten. Zo is er een heerlijk zwembad om een frisse duik...Vanaf € 304,-bekijk vakantie bij sunweb
Kassandra AppartementenVanaf € 345,-bekijk vakantie bij Corendon

Vakantie in Rhodos, Griekenland

Ixia, Rhodos, Griekenland

Ixia, Rhodos, Griekenland

Actuele weer in Ixia, Rhodos, Griekenland

Foto's App. Kassandra

Reviews App. Kassandra

Algemeen nog niet beoordeeld
Kamers nog niet beoordeeld
Prijs/kwaliteit nog niet beoordeeld
Hygiëne nog niet beoordeeld
Personeel nog niet beoordeeld
Ligging nog niet beoordeeld
Faciliteiten nog niet beoordeeld
Kindvriendelijk nog niet beoordeeld
Eten nog niet beoordeeld
Service nog niet beoordeeld

Alternatieve bestemmingen:

Laatst bekeken: