App. Nicolas, Votsalakia, Samos, Griekenland

App. Nicolas

We hebben net een vers broodje gehaald bij de bakker (maar 5 minuten lopen) en gaan hier heerlijk op ons balkon van genieten. Het is hier een oase van rust. De eigenaren Rania en Dimitris zorgen er ook voor dat alles tip top in orde is en staan al...

App. Nicolas

We hebben net een vers broodje gehaald bij de bakker (maar 5 minuten lopen) en gaan hier heerlijk op ons balkon van genieten. Het is hier een oase van rust. De eigenaren Rania en Dimitris zorgen er ook voor dat alles tip top in orde is en staan altijd voor ons klaar. Het ruime zwembad wordt netjes schoongemaakt, dus het is heerlijk zwemmen. Maar ook het strand is erg dichtbij. Via een olijfboomgaard loop je er zo heen. Er zit hier trouwens een lekker restaurantje genaamd Blue Bucket, een tip voor een echte Griekse Pita Gyros.

En ook?onvergetelijke zonsondergangen

Samos heeft veel mooie baaien en stranden en daarbij ook prachtige zonsondergangen. Eén van de mooiste zonsondergangen vind je bij Kalithea. Kalithea betekent ?mooi uitzicht? en dat is het ook! Deze zonsondergang zul je niet snel vergeten. Overigens is het dorpje Kalithea zelf een heel leuk typisch Grieks oud dorp met smalle straatjes en een goede dorpstaverna.

Deze vakantiebestemming boeken - Aanbieders App. Nicolas

Uw vakantie naar App. Nicolas boekt u gemakkelijk bij onderstaande aanbieders. U boekt u uw vakantie naar App. Nicolas rechtstreeks bij de touraanbieder. Vakantietoppers.net biedt alleen vergelijkingen van de beste prijzen bij grote Nederlandse vakantieaanbieders.

TourorganisatieOmschrijvingPrijs
Dicht bij het sfeervolle plaatse Votsalakia vind je het kleine Secrets appartementencomplex Nicolas. De familie heet je bij aankomst van harte welkom met een drankje, even bijkomen van de reis en klet...Vanaf € 359,-bekijk vakantie bij sunweb

Vakantie in Samos, Griekenland

Votsalakia, Samos, Griekenland

Votsalakia, Samos, Griekenland

Actuele weer in Votsalakia, Samos, Griekenland

Foto's App. Nicolas

Reviews App. Nicolas

Algemeen nog niet beoordeeld
Kamers nog niet beoordeeld
Prijs/kwaliteit nog niet beoordeeld
Hygiëne nog niet beoordeeld
Personeel nog niet beoordeeld
Ligging nog niet beoordeeld
Faciliteiten nog niet beoordeeld
Kindvriendelijk nog niet beoordeeld
Eten nog niet beoordeeld
Service nog niet beoordeeld

Alternatieve bestemmingen:

Laatst bekeken: