App. Edelweiss, Argassi, Zakynthos, Griekenland

App. Edelweiss

We beginnen de dag met een frisse duik in het zwembad om daarna even op te drogen in de zon. En kopje koffie op het terras en we zijn weer klaar voor een nieuwe dag. Het is heerlijk om zo relaxed de dag te beginnen. Appartementen Edelweiss ligt in...

App. Edelweiss

We beginnen de dag met een frisse duik in het zwembad om daarna even op te drogen in de zon. En kopje koffie op het terras en we zijn weer klaar voor een nieuwe dag. Het is heerlijk om zo relaxed de dag te beginnen. Appartementen Edelweiss ligt in het gezellige dorp Argassi waar je allerlei leuke winkels en restaurants vindt. Ook heeft het bezienswaardigheden zoals het Romeinse aquaduct en de kerk van Agios Spyridon. Wij lopen helemaal naar de top van de heuvel Skopos, waar een mooi klooster staat. Het is wel even een klim, maar dan word je ook beloond met een prachtig uitzicht! Wil je meer vertier dan kun je heel gemakkelijk de bus nemen naar Zakynthos stad, wat maar een paar kilometer verderop ligt. Er is hier genoeg te beleven!

En ook?één van de mooiste baaien van Griekenland

Zakynthos beschikt over één van de mooiste baaien van Griekenland; het strand van Navagio. Ook wel Shipwreck Beach genoemd. Er ligt hier namelijk een oud scheepswrak waarmee vroeger o.a. sigaretten werden gesmokkeld. Daarom word het ook wel ?Smugglers Cove? genoemd. Later is er rondom de boot een strand ontstaan. Het water is hier kristalhelder en super blauw wat mooi afsteekt bij de witte kliffen. Je mag dit zeker niet missen als je op Zakynthos bent.

Deze vakantiebestemming boeken - Aanbieders App. Edelweiss

Uw vakantie naar App. Edelweiss boekt u gemakkelijk bij onderstaande aanbieders. U boekt u uw vakantie naar App. Edelweiss rechtstreeks bij de touraanbieder. Vakantietoppers.net biedt alleen vergelijkingen van de beste prijzen bij grote Nederlandse vakantieaanbieders.

Bekijk deze vakantie bij één van onze reisaanbieders:

TUI aanbiedingen voor vakantie in Griekenland

TUI aanbiedingen

Vakantie in Zakynthos, Griekenland

Argassi, Zakynthos, Griekenland

Argassi, Zakynthos, Griekenland

Actuele weer in Argassi, Zakynthos, Griekenland

Foto's App. Edelweiss

Reviews App. Edelweiss

Algemeen nog niet beoordeeld
Kamers nog niet beoordeeld
Prijs/kwaliteit nog niet beoordeeld
Hygiëne nog niet beoordeeld
Personeel nog niet beoordeeld
Ligging nog niet beoordeeld
Faciliteiten nog niet beoordeeld
Kindvriendelijk nog niet beoordeeld
Eten nog niet beoordeeld
Service nog niet beoordeeld

Alternatieve bestemmingen:

Laatst bekeken: