Villa Amorosa (incl. auto), Lagopodo, Zakynthos, Griekenland

Villa Amorosa (incl. auto)

Landelijk, groen en uniek. Dat is Villa Amorosa. Het heeft een indrukwekkend uitzicht over het achterland en de zee in de verte. Zelfs vanuit het zwembad kun je nog genieten van dit uitzicht. Geweldig toch! Je hebt hier alle vrijheid. Even in de p...

Villa Amorosa (incl. auto)

Landelijk, groen en uniek. Dat is Villa Amorosa. Het heeft een indrukwekkend uitzicht over het achterland en de zee in de verte. Zelfs vanuit het zwembad kun je nog genieten van dit uitzicht. Geweldig toch! Je hebt hier alle vrijheid. Even in de privésauna of jacuzzi en daarna een wijntje drinken op het terras zonder gestoord te worden. Hier kom je echt tot rust. Met de gehuurde auto kun je vanaf hier prima de rest van het eiland gaan verkennen. Ook de omliggende dorpen zoals Mouzaki, een 16e eeuws dorp vlakbij Laganas of Planos een dorp midden in de groene natuur.

En ook?heilzame bronnen

Op Zakynthos bevinden zich heilzame bronnen bij de grotten van Xygia in Makrys Gialos (noordoosten). In deze bronnen zwemt men graag voor de gezondheid omdat het water een geneeskrachtige werking schijnt te hebben voor bijvoorbeeld reuma, gewrichtsklachten en huidziekten. Dus het kan geen kwaad om hier in te zwemmen!

Deze vakantiebestemming boeken - Aanbieders Villa Amorosa (incl. auto)

Uw vakantie naar Villa Amorosa (incl. auto) boekt u gemakkelijk bij onderstaande aanbieders. U boekt u uw vakantie naar Villa Amorosa (incl. auto) rechtstreeks bij de touraanbieder. Vakantietoppers.net biedt alleen vergelijkingen van de beste prijzen bij grote Nederlandse vakantieaanbieders.

Bekijk deze vakantie bij één van onze reisaanbieders:

TUI aanbiedingen voor vakantie in Griekenland

TUI aanbiedingen

Vakantie in Zakynthos, Griekenland

Lagopodo, Zakynthos, Griekenland

Lagopodo, Zakynthos, Griekenland

Actuele weer in Lagopodo, Zakynthos, Griekenland

Foto's Villa Amorosa (incl. auto)

Reviews Villa Amorosa (incl. auto)

Algemeen nog niet beoordeeld
Kamers nog niet beoordeeld
Prijs/kwaliteit nog niet beoordeeld
Hygiëne nog niet beoordeeld
Personeel nog niet beoordeeld
Ligging nog niet beoordeeld
Faciliteiten nog niet beoordeeld
Kindvriendelijk nog niet beoordeeld
Eten nog niet beoordeeld
Service nog niet beoordeeld

Alternatieve bestemmingen:

Laatst bekeken: