App. Rainha, Albufeira, Algarve, Po

App. Rainha

In het leuke kleinschalige complex Rainha hangt een gemoedelijke sfeer waardoor je je hier direct thuis voelt. De lieve eigenaresse Carla doet alles voor haar gasten en zorgt er dan ook voor dat iedereen hier een topvakantie beleeft. Vele Nederlan...

App. Rainha

In het leuke kleinschalige complex Rainha hangt een gemoedelijke sfeer waardoor je je hier direct thuis voelt. De lieve eigenaresse Carla doet alles voor haar gasten en zorgt er dan ook voor dat iedereen hier een topvakantie beleeft. Vele Nederlandse gasten keren dan ook ieder jaar weer terug naar Appartementen Rainha. De goede ligging in combinatie met de persoonlijke sfeer maken dit een aanrader in Albufeira! Binnen enkele minuten loop je het gezellige oude centrum van Albufeira in. Hier kun je heerlijk slenteren door de smalle straatjes of de lekkerste verse vis eten in één van de sfeervolle restaurantjes aan zee. In combinatie met de heerlijke zon, is dit een vakantie om niet te vergeten!

Deze vakantiebestemming boeken - Aanbieders App. Rainha

Uw vakantie naar App. Rainha boekt u gemakkelijk bij onderstaande aanbieders. U boekt u uw vakantie naar App. Rainha rechtstreeks bij de touraanbieder. Vakantietoppers.net biedt alleen vergelijkingen van de beste prijzen bij grote Nederlandse vakantieaanbieders.

TourorganisatieOmschrijvingPrijs
Cheerfulway Bertolina HotelVanaf € 344,-bekijk vakantie bij Corendon

Vakantie in Algarve, Po

Albufeira, Algarve, Po

Albufeira, Algarve, Po

Actuele weer in Albufeira, Algarve, Po

Foto's App. Rainha

Reviews App. Rainha

Algemeen nog niet beoordeeld
Kamers nog niet beoordeeld
Prijs/kwaliteit nog niet beoordeeld
Hygiëne nog niet beoordeeld
Personeel nog niet beoordeeld
Ligging nog niet beoordeeld
Faciliteiten nog niet beoordeeld
Kindvriendelijk nog niet beoordeeld
Eten nog niet beoordeeld
Service nog niet beoordeeld

Alternatieve bestemmingen:

Laatst bekeken: