App. Corralejo Beach, Corralejo, Fuerteventura, Sp

App. Corralejo Beach

Het eerste wat ons opvalt, is de moderne uitstraling van Appartementen Corralejo Beach. Strakke meubels en ruim opgezet, dat zien we graag! Ook hebben we een fijn balkon met een zitje waarbij we kijken op het zwembad. Nadat we hebben ontbeten op h...

App. Corralejo Beach

Het eerste wat ons opvalt, is de moderne uitstraling van Appartementen Corralejo Beach. Strakke meubels en ruim opgezet, dat zien we graag! Ook hebben we een fijn balkon met een zitje waarbij we kijken op het zwembad. Nadat we hebben ontbeten op het terras besluiten we het centrum van Corralejo in te gaan. We hoeven niet ver te lopen want vanuit het appartement loop je zo de hoofdstraat in. Echt een superlocatie. De cocktailbarretjes en restaurants zijn om de hoek en ook het (dorps)strand ligt voor de deur. Als je van levendigheid houd dan zit je hier goed!

En ook?actie en avontuur

Veel mensen denken bij Fuerteventura meteen aan mooie grote zandstranden. Maar wat je niet mag vergeten is dat je hier ook prima kunt wandelen, surfen of duiken. Actievelingen komen hier niets te kort. Vanuit Corralejo loop je zo een indrukwekkend lavalandschap in. De gestolde lava in mooie rood- en bruintinten zorgen voor een mooi plaatje. Via een voetpad kun je zelfs naar de vulkaan Bayuyo lopen. Vanaf de top heb je een prachtig uitzicht over Corralejo en de zandduinen. Wel is een goede wandeluitrusting vereist. Er zijn nog veel meer mooie wandelroutes, zo ook georganiseerd met een gids die je de mooiste plekken laat zien. Ga naar het Nationaal park de Jandia. Dit ligt in het gebied van de hoogste berg Pico de la Zarza of breng een bezoek aan Las Dunas de Corralejo (zandduinen). Zulke zandduinen heb je vast nog nooit gezien!

Deze vakantiebestemming boeken - Aanbieders App. Corralejo Beach

Uw vakantie naar App. Corralejo Beach boekt u gemakkelijk bij onderstaande aanbieders. U boekt u uw vakantie naar App. Corralejo Beach rechtstreeks bij de touraanbieder. Vakantietoppers.net biedt alleen vergelijkingen van de beste prijzen bij grote Nederlandse vakantieaanbieders.

Bekijk deze vakantie bij één van onze reisaanbieders:

TUI aanbiedingen voor vakantie in Sp

TUI aanbiedingen

Vakantie in Fuerteventura, Sp

Corralejo, Fuerteventura, Sp

Corralejo, Fuerteventura, Sp

Actuele weer in Corralejo, Fuerteventura, Sp

Foto's App. Corralejo Beach

Reviews App. Corralejo Beach

Algemeen nog niet beoordeeld
Kamers nog niet beoordeeld
Prijs/kwaliteit nog niet beoordeeld
Hygiëne nog niet beoordeeld
Personeel nog niet beoordeeld
Ligging nog niet beoordeeld
Faciliteiten nog niet beoordeeld
Kindvriendelijk nog niet beoordeeld
Eten nog niet beoordeeld
Service nog niet beoordeeld

Alternatieve bestemmingen:

Laatst bekeken: