Hotel Ocaktan, Marmaris, Zuid-egeïsche kust, Tu

Hotel Ocaktan

Hotel Ocaktan is een leuk en gezellig driesterren hotel waar je echt een fijne vakantie gaat beleven. Het heeft een fantastisch ligging aan een mooi aangelegde wandelpromenade waarna je direct op het strand bent van Marmaris. Vanaf het gezellige...

Hotel Ocaktan

Hotel Ocaktan is een leuk en gezellig driesterren hotel waar je echt een fijne vakantie gaat beleven. Het heeft een fantastisch ligging aan een mooi aangelegde wandelpromenade waarna je direct op het strand bent van Marmaris. Vanaf het gezellige dakterras heb je tijdens het eten een prachtig uitzicht over de zee en waan je je in tropische sferen. Voor een verfrissende duik spring je in het zwembad en voor wat rust geniet je lekker op je ligbedje in de zon. Deze ligbedjes zijn samen met een parasol gratis te gebruiken, tevens ook op het strand. 

Deze vakantiebestemming boeken - Aanbieders Hotel Ocaktan

Uw vakantie naar Hotel Ocaktan boekt u gemakkelijk bij onderstaande aanbieders. U boekt u uw vakantie naar Hotel Ocaktan rechtstreeks bij de touraanbieder. Vakantietoppers.net biedt alleen vergelijkingen van de beste prijzen bij grote Nederlandse vakantieaanbieders.

TourorganisatieOmschrijvingPrijs
Sonnen HotelVanaf € 376,-bekijk vakantie bij Corendon

Vakantie in Zuid-egeïsche kust, Tu

De Zuid-Egeïsche kust, door de Turken ook wel de klassieke kust genoemd. Deze kust kenmerkt zich door lange uitgerekte stranden met diepblauwe zee. De Zuid-Egeïsche kust is een populaire vakantiebestemming onder Nederlanders. Kustplaatsen als Marmaris en Izmir (vroeger bekend als Smyrna) zijn populaire bestemmingen.

Marmaris, Zuid-egeïsche kust, Tu

Marmaris, Zuid-egeïsche kust, Tu

Actuele weer in Marmaris, Zuid-egeïsche kust, Tu

Weersverwachting
Marmaris
Meer weer in Marmaris

Marmaris is een gezellige kustplaats aan de Zuid-ege´sche kust van Turkije.

Foto's Hotel Ocaktan

Reviews Hotel Ocaktan

Algemeen nog niet beoordeeld
Kamers nog niet beoordeeld
Prijs/kwaliteit nog niet beoordeeld
Hygiëne nog niet beoordeeld
Personeel nog niet beoordeeld
Ligging nog niet beoordeeld
Faciliteiten nog niet beoordeeld
Kindvriendelijk nog niet beoordeeld
Eten nog niet beoordeeld
Service nog niet beoordeeld

Alternatieve bestemmingen:

Laatst bekeken: