Rixos Hotel Bodrum, Bodrum-torba, Egeïsche kust, Turkije

Rixos Hotel Bodrum

Rixos Hotel Bodrum is het pareltje van Torba. Het resort beschikt over alle denkbare faciliteiten en oogt modern en rustgevend. Het hele complex is tegen een helling aangebouwd en vanaf het resort heeft u een schitterend uitzicht over de baai van Tor...

Rixos Hotel Bodrum

Rixos Hotel Bodrum is het pareltje van Torba. Het resort beschikt over alle denkbare faciliteiten en oogt modern en rustgevend. Het hele complex is tegen een helling aangebouwd en vanaf het resort heeft u een schitterend uitzicht over de baai van Torba en het privé-strand.
Rixos Hotel Bodrum ligt op zo?n 10 kilometer afstand van Bodrum. Met de dolmus bent u binnen 10 minuten in Bodrum. Voor de sportievelingen is er genoeg te beleven. Het hotel heeft eigen tennisbanen, basketbal, biljart en beachvolleybal. Het animatieteam organiseert dagelijks tal van activiteiten. Zo kunnen uw kinderen deelnemen aan een flora en fauna ontdekkingstocht in het hotel of meedoen met diverse spellen, terwijl u een heerlijke cocktail drinkt onder de Turkse zon. Het resort beschikt over een eigen eilandje voor het resort. U kunt hier heerlijk genieten van de zon op een van de kleine kades.
Verder beschikt het hotel over een eigen spa. Hier kunt u gratis gebruikmaken van het Turks stoombad, sauna, jacuzzi en het binnenzwembad. In Rixos Hotel Bodrum gaat u een topvakantie tegemoet!

Deze vakantiebestemming boeken - Aanbieders Rixos Hotel Bodrum

Uw vakantie naar Rixos Hotel Bodrum boekt u gemakkelijk bij onderstaande aanbieders. U boekt u uw vakantie naar Rixos Hotel Bodrum rechtstreeks bij de touraanbieder. Vakantietoppers.net biedt alleen vergelijkingen van de beste prijzen bij grote Nederlandse vakantieaanbieders.

Bekijk deze vakantie bij één van onze reisaanbieders:

TUI aanbiedingen voor vakantie in Turkije

TUI aanbiedingen

Vakantie in Egeïsche kust, Turkije

Bodrum-torba, Egeïsche kust, Turkije

Bodrum-torba, Egeïsche kust, Turkije

Actuele weer in Bodrum-torba, Egeïsche kust, Turkije

Foto's Rixos Hotel Bodrum

Reviews Rixos Hotel Bodrum

Algemeen nog niet beoordeeld
Kamers nog niet beoordeeld
Prijs/kwaliteit nog niet beoordeeld
Hygiëne nog niet beoordeeld
Personeel nog niet beoordeeld
Ligging nog niet beoordeeld
Faciliteiten nog niet beoordeeld
Kindvriendelijk nog niet beoordeeld
Eten nog niet beoordeeld
Service nog niet beoordeeld

Alternatieve bestemmingen:

Laatst bekeken: