Hotel Marti Myra, Kemer, Turkse rivièra, Turkije

Hotel Marti Myra

Hotel Marti Myra is een zeer ruim opgezet resort met een directe ligging aan het zandstrand. Dit prachtige vijfsterren hotel wordt omringd door een groene oase met mooie bloemen en planten, u kijkt uw ogen uit. Aan het strand en bij het zwembad zi...

Hotel Marti Myra

Hotel Marti Myra is een zeer ruim opgezet resort met een directe ligging aan het zandstrand. Dit prachtige vijfsterren hotel wordt omringd door een groene oase met mooie bloemen en planten, u kijkt uw ogen uit. Aan het strand en bij het zwembad zijn voldoende ligbedden aanwezig zodat u zelfs in het drukke seizoen altijd verzekerd bent van een plekje. Het strand is erkend als een schoon, verzorgd en onderhouden strand wat is aangegeven met de blauwe vlag. Dit resort is uitermate geschikt voor families met kinderen. Er is een leuke miniclub maar ook zijn er meer dan genoeg faciliteiten voor tieners. Samen met de gerenoveerde kamers en het grote zwembad vormt Marti Myra de basis van een perfecte vakantie.

 

Deze vakantiebestemming boeken - Aanbieders Hotel Marti Myra

Uw vakantie naar Hotel Marti Myra boekt u gemakkelijk bij onderstaande aanbieders. U boekt u uw vakantie naar Hotel Marti Myra rechtstreeks bij de touraanbieder. Vakantietoppers.net biedt alleen vergelijkingen van de beste prijzen bij grote Nederlandse vakantieaanbieders.

Bekijk deze vakantie bij één van onze reisaanbieders:

TUI aanbiedingen voor vakantie in Turkije

TUI aanbiedingen

Vakantie in Turkse rivièra, Turkije

Kemer, Turkse rivièra, Turkije

Kemer, Turkse rivièra, Turkije

Actuele weer in Kemer, Turkse rivièra, Turkije

Foto's Hotel Marti Myra

Reviews Hotel Marti Myra

Algemeen nog niet beoordeeld
Kamers nog niet beoordeeld
Prijs/kwaliteit nog niet beoordeeld
Hygiëne nog niet beoordeeld
Personeel nog niet beoordeeld
Ligging nog niet beoordeeld
Faciliteiten nog niet beoordeeld
Kindvriendelijk nog niet beoordeeld
Eten nog niet beoordeeld
Service nog niet beoordeeld

Alternatieve bestemmingen:

Laatst bekeken: