Hotel L'Etoile Beach, Içmeler, Zuid-egeïsche kust, Turkije

Hotel L'Etoile Beach

Houdt u van het strand, maar wilt u ook graag dicht bij het leuke centrum verblijven? Verblijf dan in Hotel L?Etoile Beach! Dit complex ligt direct aan het prachtige strand én in het centrum van het gezellige kustplaatsje Içmeler. Als u lie...

Hotel L'Etoile Beach

Houdt u van het strand, maar wilt u ook graag dicht bij het leuke centrum verblijven? Verblijf dan in Hotel L?Etoile Beach! Dit complex ligt direct aan het prachtige strand én in het centrum van het gezellige kustplaatsje Içmeler. Als u liever toch het drukkere centrum van Marmaris op wilt zoeken kan dat gemakkelijk met de dolmus. Naast de geweldige ligging biedt dit hotel u faciliteiten voor zowel een ontspannen als een actieve vakantie. Relax in het zwembad, de sauna of de hamam of leef u uit op de tennisbaan in het fitnesscentrum of met uw kinderen in de speeltuin. Dit is een heerlijke zonbestemming!

Deze vakantiebestemming boeken - Aanbieders Hotel L'Etoile Beach

Uw vakantie naar Hotel L'Etoile Beach boekt u gemakkelijk bij onderstaande aanbieders. U boekt u uw vakantie naar Hotel L'Etoile Beach rechtstreeks bij de touraanbieder. Vakantietoppers.net biedt alleen vergelijkingen van de beste prijzen bij grote Nederlandse vakantieaanbieders.

TourorganisatieOmschrijvingPrijs
L' Etoile HotelVanaf € 426,-bekijk vakantie bij Corendon
De lovende reviews hebben je over de streep getrokkken. Zodra je bij hotel Aqua aankomt ben je meteen net zo overtuigd. Met oog voor detail en een sterk gevoel van service ben je in hotel Aqua helemaa...Vanaf € 672,-bekijk vakantie bij TUI

Vakantie in Zuid-egeïsche kust, Turkije

De Zuid-Egeïsche kust, door de Turken ook wel de klassieke kust genoemd. Deze kust kenmerkt zich door lange uitgerekte stranden met diepblauwe zee. De Zuid-Egeïsche kust is een populaire vakantiebestemming onder Nederlanders. Kustplaatsen als Marmaris en Izmir (vroeger bekend als Smyrna) zijn populaire bestemmingen.

Içmeler, Zuid-egeïsche kust, Turkije

Içmeler, Zuid-egeïsche kust, Turkije

Actuele weer in Içmeler, Zuid-egeïsche kust, Turkije

Foto's Hotel L'Etoile Beach

Reviews Hotel L'Etoile Beach

Algemeen nog niet beoordeeld
Kamers nog niet beoordeeld
Prijs/kwaliteit nog niet beoordeeld
Hygiëne nog niet beoordeeld
Personeel nog niet beoordeeld
Ligging nog niet beoordeeld
Faciliteiten nog niet beoordeeld
Kindvriendelijk nog niet beoordeeld
Eten nog niet beoordeeld
Service nog niet beoordeeld

Alternatieve bestemmingen:

Laatst bekeken: