Hotel Mersoy Exclusive & Oriental, Içmeler, Zuid-egeïsche kust, Turkije

Hotel Mersoy exclusive & Oriental is een prachthotel in Içmeler. Het complex is kleinschalig, maar gezellig opgezet en biedt voldoende vertier. Het prachtige strand vindt u op circa 150 meter lopen en verder beschikt het complex over een eigen z...

Hotel Mersoy Exclusive & Oriental
 

Hotel Mersoy Exclusive & Oriental

Hotel Mersoy exclusive & Oriental is een prachthotel in Içmeler. Het complex is kleinschalig, maar gezellig opgezet en biedt voldoende vertier. Het prachtige strand vindt u op circa 150 meter lopen en verder beschikt het complex over een eigen zwembad met waterglijbaan. In de directe omgeving vindt u restaurants en gezellige winkels. Ook heeft u gratis toegang tot de hamam en het fitnesscentrum. Een heerlijk adres voor een zonnige vakantie!

Deze vakantiebestemming boeken - Aanbieders Hotel Mersoy Exclusive & Oriental

Uw vakantie naar Hotel Mersoy Exclusive & Oriental boekt u gemakkelijk bij onderstaande aanbieders. U boekt u uw vakantie naar Hotel Mersoy Exclusive & Oriental rechtstreeks bij de touraanbieder. Vakantietoppers.net biedt alleen vergelijkingen van de beste prijzen bij grote Nederlandse vakantieaanbieders.

TourorganisatieOmschrijvingPrijs
CorendonMirage WorldVanaf € 399,-
bekijk vakantie bij Corendon
TUIPlezier staat hier op nummer één, samen met ontspannen. De komende dagen staan luieren bij een het zwembad, kastelen bouwen op het strand en slenteren over de gezellige boulevard van Içmeler op het...Vanaf € 402,-
bekijk vakantie bij TUI

Vakantie in Zuid-egeïsche kust, Turkije

De Zuid-Egeïsche kust, door de Turken ook wel de klassieke kust genoemd. Deze kust kenmerkt zich door lange uitgerekte stranden met diepblauwe zee. De Zuid-Egeïsche kust is een populaire vakantiebestemming onder Nederlanders. Kustplaatsen als Marmaris en Izmir (vroeger bekend als Smyrna) zijn populaire bestemmingen.

Içmeler, Zuid-egeïsche kust, Turkije

Içmeler, Zuid-egeïsche kust, Turkije

Actuele weer in Içmeler, Zuid-egeïsche kust, Turkije

Foto's Hotel Mersoy Exclusive & Oriental

Reviews Hotel Mersoy Exclusive & Oriental

Algemeen nog niet beoordeeld Kamers nog niet beoordeeld
Prijs/kwaliteit nog niet beoordeeld Hygiëne nog niet beoordeeld
Personeel nog niet beoordeeld Ligging nog niet beoordeeld
Faciliteiten nog niet beoordeeld Kindvriendelijk nog niet beoordeeld
Eten nog niet beoordeeld Service nog niet beoordeeld
 
 
 
Wanneer bezocht u deze accommodatie?
 
 

Laatst bekeken:

U heeft nog geen reizen bekeken!