Hotel Poseidon, Marmaris, Zuid-egeïsche kust, Turkije

Hotel Poseidon

Maak kennis met de gezellige badplaats Marmaris vanuit het mooie Hotel Poseidon. Direct gelegen aan het aangename zandstrand en de sfeervolle boulevard, geniet u van de gastvrijheid van dit comfortabele hotel. Ga lekker luieren aan het zwembad en ...

Hotel Poseidon

Maak kennis met de gezellige badplaats Marmaris vanuit het mooie Hotel Poseidon. Direct gelegen aan het aangename zandstrand en de sfeervolle boulevard, geniet u van de gastvrijheid van dit comfortabele hotel. Ga lekker luieren aan het zwembad en neem daarbij een lekker hapje of drankje van de pool/snackbar. Het gezellige strand beschikt over parasols en ligbedden, zodat u lekker kunt ontspannen in het Turkse zonnetje. Om even helemaal tot rust te komen kunt u genieten van een heerlijke massage of even bijkomen in een Turks bad of sauna. Via de sfeervolle promenade loopt u zo naar het leuke centrum van Marmaris, maar u kunt natuurlijk ook de dolmus pakken. Laat die vakantie maar beginnen!

Deze vakantiebestemming boeken - Aanbieders Hotel Poseidon

Uw vakantie naar Hotel Poseidon boekt u gemakkelijk bij onderstaande aanbieders. U boekt u uw vakantie naar Hotel Poseidon rechtstreeks bij de touraanbieder. Vakantietoppers.net biedt alleen vergelijkingen van de beste prijzen bij grote Nederlandse vakantieaanbieders.

TourorganisatieOmschrijvingPrijs
Midden in het pittoreske centrum van Kokkari vindt u het sfeervolle, kleine complex Hotel en Appartementen Poseidon. Laat u zich een heerlijk drankje serveren door de gastvrije Griekse eigenaars op he...Vanaf € 384,-bekijk vakantie bij sunweb

Vakantie in Zuid-egeïsche kust, Turkije

De Zuid-Egeïsche kust, door de Turken ook wel de klassieke kust genoemd. Deze kust kenmerkt zich door lange uitgerekte stranden met diepblauwe zee. De Zuid-Egeïsche kust is een populaire vakantiebestemming onder Nederlanders. Kustplaatsen als Marmaris en Izmir (vroeger bekend als Smyrna) zijn populaire bestemmingen.

Marmaris, Zuid-egeïsche kust, Turkije

Marmaris, Zuid-egeïsche kust, Turkije

Actuele weer in Marmaris, Zuid-egeïsche kust, Turkije

Weersverwachting
Marmaris
Meer weer in Marmaris

Marmaris is een gezellige kustplaats aan de Zuid-ege´sche kust van Turkije.

Foto's Hotel Poseidon

Reviews Hotel Poseidon

Algemeen nog niet beoordeeld
Kamers nog niet beoordeeld
Prijs/kwaliteit nog niet beoordeeld
Hygiëne nog niet beoordeeld
Personeel nog niet beoordeeld
Ligging nog niet beoordeeld
Faciliteiten nog niet beoordeeld
Kindvriendelijk nog niet beoordeeld
Eten nog niet beoordeeld
Service nog niet beoordeeld

Alternatieve bestemmingen:

Laatst bekeken: