Hotel Söl Beach, Marmaris, Zuid-egeïsche kust, Turkije

Hotel Söl Beach

Op zoek naar een verblijf in de zon? Hotel Söl Beach biedt u uitkomst. Het complex is middelgroot en eenvoudig ingericht. Het hotel grenst aan de boulevard van Marmaris en als u deze oversteekt, bent u op het strand. Ideaal gelegen dus. Het brui...

Hotel Söl Beach

Op zoek naar een verblijf in de zon? Hotel Söl Beach biedt u uitkomst. Het complex is middelgroot en eenvoudig ingericht. Het hotel grenst aan de boulevard van Marmaris en als u deze oversteekt, bent u op het strand. Ideaal gelegen dus. Het bruisende centrum van Marmaris vindt u op circa 2 kilometer. Met de dolmus bent u hier in no-time. In hotel Söl Beach komt u zeker tot rust. 

Deze vakantiebestemming boeken - Aanbieders Hotel Söl Beach

Uw vakantie naar Hotel Söl Beach boekt u gemakkelijk bij onderstaande aanbieders. U boekt u uw vakantie naar Hotel Söl Beach rechtstreeks bij de touraanbieder. Vakantietoppers.net biedt alleen vergelijkingen van de beste prijzen bij grote Nederlandse vakantieaanbieders.

TourorganisatieOmschrijvingPrijs
PoseidonVanaf € 332,-bekijk vakantie bij Corendon
Aan het zwembad liggen in de Turkse zon, met een lekker bakje koffie om de dag te beginnen. Is dat even luxe. Na de lunch is het tijd om uit te buiken op de pier. Op je bedje geniet je van het uitzich...Vanaf € 419,-bekijk vakantie bij TUI

Vakantie in Zuid-egeïsche kust, Turkije

De Zuid-Egeïsche kust, door de Turken ook wel de klassieke kust genoemd. Deze kust kenmerkt zich door lange uitgerekte stranden met diepblauwe zee. De Zuid-Egeïsche kust is een populaire vakantiebestemming onder Nederlanders. Kustplaatsen als Marmaris en Izmir (vroeger bekend als Smyrna) zijn populaire bestemmingen.

Marmaris, Zuid-egeïsche kust, Turkije

Marmaris, Zuid-egeïsche kust, Turkije

Actuele weer in Marmaris, Zuid-egeïsche kust, Turkije

Weersverwachting
Marmaris
Meer weer in Marmaris

Marmaris is een gezellige kustplaats aan de Zuid-ege´sche kust van Turkije.

Foto's Hotel Söl Beach

Reviews Hotel Söl Beach

Algemeen nog niet beoordeeld
Kamers nog niet beoordeeld
Prijs/kwaliteit nog niet beoordeeld
Hygiëne nog niet beoordeeld
Personeel nog niet beoordeeld
Ligging nog niet beoordeeld
Faciliteiten nog niet beoordeeld
Kindvriendelijk nog niet beoordeeld
Eten nog niet beoordeeld
Service nog niet beoordeeld

Alternatieve bestemmingen:

Laatst bekeken: