Hotel Nereus, Paphos, Cyprus, Cyprus

Hotel Nereus

De schilderingen in de lounge vallen ons meteen op. Ieder ?raam? heeft een andere schildering vanuit de Griekse mythologie. Hotel Nereus is genoemd naar de mythe van zeegod Nereus en die zie je dan ook overal terug. De witte gebouwen met blauwe ac...

Hotel Nereus

De schilderingen in de lounge vallen ons meteen op. Ieder ?raam? heeft een andere schildering vanuit de Griekse mythologie. Hotel Nereus is genoemd naar de mythe van zeegod Nereus en die zie je dan ook overal terug. De witte gebouwen met blauwe accenten zorgen voor een heel sfeervol verblijf. De vriendelijke eigenaar verteld ons alvast wat we zeker moeten gaan bezoeken. Het grote archeologische park (met mozaïeken) ligt letterlijk om de hoek. Ook het noorden van Cyprus is heel mooi, zegt de eigenaar. Na alle tips besluiten we morgen met de bus een paar plaatsen te bezichtigen. Wat een goede tips heeft de eigenaar ons gegeven zeg! Dat smaakt naar meer. Morgen een auto huren?

En ook?er op uit met de auto

De beste manier om het eiland te ontdekken is per auto. Veel dorpen liggen op redelijke afstand van elkaar. Als je in het zuiden verblijft, is het aan te raden om ook het noorden eens te verkennen. En natuurlijk mag je hierbij het Troodosgebergte niet overslaan. Enkele tips: Pano Lefkara. Dit oude dorpje staat bekend om het Lefkara- kant en zilverwerk dat hier gemaakt wordt. Wie weet zie je in de steegjes nog wel dames werken aan deze producten. Ook bevindt zich hier een museum waarin je kunt zien hoe men vroeger leefde en werkte op Cyprus. Nicosia (hoofdstad) is dé plek waar men woont en werkt. Het ligt precies op de scheidingslijn van het Turks- en Griekse gedeelte en is één van de weinige overgebleven verdeelde steden ter wereld. Cyprus biedt veel cultuur met een rijke geschiedenis, maar ook een mooie ruige natuur; kom het zelf ontdekken!

Deze vakantiebestemming boeken - Aanbieders Hotel Nereus

Uw vakantie naar Hotel Nereus boekt u gemakkelijk bij onderstaande aanbieders. U boekt u uw vakantie naar Hotel Nereus rechtstreeks bij de touraanbieder. Vakantietoppers.net biedt alleen vergelijkingen van de beste prijzen bij grote Nederlandse vakantieaanbieders.

Bekijk deze vakantie bij één van onze reisaanbieders:

TUI aanbiedingen voor vakantie in Cyprus

TUI aanbiedingen

Vakantie in Cyprus, Cyprus

Paphos, Cyprus, Cyprus

Paphos, Cyprus, Cyprus

Actuele weer in Paphos, Cyprus, Cyprus

Foto's Hotel Nereus

Reviews Hotel Nereus

Algemeen nog niet beoordeeld
Kamers nog niet beoordeeld
Prijs/kwaliteit nog niet beoordeeld
Hygiëne nog niet beoordeeld
Personeel nog niet beoordeeld
Ligging nog niet beoordeeld
Faciliteiten nog niet beoordeeld
Kindvriendelijk nog niet beoordeeld
Eten nog niet beoordeeld
Service nog niet beoordeeld

Alternatieve bestemmingen:

Laatst bekeken: