Hotel Petra, Agia galini, Kreta, Griekenland

Hotel Petra

Hotel Petra is een eenvoudig maar gemoedelijk hotel. Als de dag begint heeft u genoeg keuze. Wilt u bijvoorbeeld lekker een dagje bij het zwembad liggen? Of loopt u liever even naar het strand om daar de dag door te brengen? Als u liever wat actiever...

Hotel Petra

Hotel Petra is een eenvoudig maar gemoedelijk hotel. Als de dag begint heeft u genoeg keuze. Wilt u bijvoorbeeld lekker een dagje bij het zwembad liggen? Of loopt u liever even naar het strand om daar de dag door te brengen? Als u liever wat actiever bent is dit hotel, door de gunstige ligging, een goede uitvalsbasis om het eiland te verkennen. Begint u bijvoorbeeld bij het gezellige plaatsje Agia Galini, niet ver van uw hotel, om de fantastische uitzichten in u op te nemen. Tel bij dit alles de goede prijs-kwaliteitverhouding op en uw keuze kan snel gemaakt zijn! Hotel Petra is een ideaal hotel voor iedereen die van rust en natuur houdt!

Deze vakantiebestemming boeken - Aanbieders Hotel Petra

Uw vakantie naar Hotel Petra boekt u gemakkelijk bij onderstaande aanbieders. U boekt u uw vakantie naar Hotel Petra rechtstreeks bij de touraanbieder. Vakantietoppers.net biedt alleen vergelijkingen van de beste prijzen bij grote Nederlandse vakantieaanbieders.

TourorganisatieOmschrijvingPrijs
Areti HotelVanaf € 249,-bekijk vakantie bij Corendon

Vakantie in Kreta, Griekenland

Agia galini, Kreta, Griekenland

Agia galini, Kreta, Griekenland

Actuele weer in Agia galini, Kreta, Griekenland

Foto's Hotel Petra

Reviews Hotel Petra

Algemeen nog niet beoordeeld
Kamers nog niet beoordeeld
Prijs/kwaliteit nog niet beoordeeld
Hygiëne nog niet beoordeeld
Personeel nog niet beoordeeld
Ligging nog niet beoordeeld
Faciliteiten nog niet beoordeeld
Kindvriendelijk nog niet beoordeeld
Eten nog niet beoordeeld
Service nog niet beoordeeld

Alternatieve bestemmingen:

Laatst bekeken: