App. Anatoli, Agia pelagia, Kreta, Griekenland

App. Anatoli

We beginnen de dag bij Anatoli Apartments met een uitgebreid ontbijt op ons balkon. Daarnaast genieten we van het mooie uitzicht op de Egeïsche Zee. Beter kan je dag niet beginnen, toch? Ons appartement ligt bijna direct aan het strand en laa...

App. Anatoli

We beginnen de dag bij Anatoli Apartments met een uitgebreid ontbijt op ons balkon. Daarnaast genieten we van het mooie uitzicht op de Egeïsche Zee. Beter kan je dag niet beginnen, toch? Ons appartement ligt bijna direct aan het strand en laat het strand nou net de parel van Agia Pelagia zijn! Daarnaast vinden wij Agia Pelagia ook gewoon een heerlijke plek om onze vakantie door te brengen. We hebben gemerkt dat de locals hier zo behulpzaam en aardig zijn. Voor ons is dit echt een topvakantie!

 

Morgen huren we een auto om meer van Kreta te ontdekken. Een aanrader want het is echt zonde als je de rest van Kreta overslaat. Van leuke vissersdorpjes tot historische opgravingen en prachtige baaitjes, op Kreta vind je het allemaal. Ontdek dit bekendste Griekse eiland nog beter!

Deze vakantiebestemming boeken - Aanbieders App. Anatoli

Uw vakantie naar App. Anatoli boekt u gemakkelijk bij onderstaande aanbieders. U boekt u uw vakantie naar App. Anatoli rechtstreeks bij de touraanbieder. Vakantietoppers.net biedt alleen vergelijkingen van de beste prijzen bij grote Nederlandse vakantieaanbieders.

TourorganisatieOmschrijvingPrijs
Sunny Days HotelVanaf € 362,-bekijk vakantie bij Corendon

Vakantie in Kreta, Griekenland

Agia pelagia, Kreta, Griekenland

Agia pelagia, Kreta, Griekenland

Actuele weer in Agia pelagia, Kreta, Griekenland

Foto's App. Anatoli

Reviews App. Anatoli

Algemeen nog niet beoordeeld
Kamers nog niet beoordeeld
Prijs/kwaliteit nog niet beoordeeld
Hygiëne nog niet beoordeeld
Personeel nog niet beoordeeld
Ligging nog niet beoordeeld
Faciliteiten nog niet beoordeeld
Kindvriendelijk nog niet beoordeeld
Eten nog niet beoordeeld
Service nog niet beoordeeld

Alternatieve bestemmingen:

Laatst bekeken: