App. Anastasia Village, Pythagorion, Samos, Griekenland

App. Anastasia Village

Tientallen bloemen en planten, kleine gebouwtjes in groen, roze en geel, gebouwd rondom een zwembad. Wat worden we toch vrolijk als we bij Appartementen Anastasia Village zijn! De lieve eigenaren staan ons al op te wachten met een grote glimlach. ...

App. Anastasia Village

Tientallen bloemen en planten, kleine gebouwtjes in groen, roze en geel, gebouwd rondom een zwembad. Wat worden we toch vrolijk als we bij Appartementen Anastasia Village zijn! De lieve eigenaren staan ons al op te wachten met een grote glimlach. Wat een prettig welkom zo. Eerst even wat drinken bij de bar bij het zwembad en onder een grote bos bougainville lekker bijkomen in de schaduw. De rust en sfeer in Anastia Village zijn echt aanstekelijk, je komt direct in een vakantiestemming. 's Avonds kun je met het busje van het hotel naar het gezellige centrum van Pythagorion, maar je kunt ook een rustig avondje op je balkon doorbrengen. En als je dat één keer gedaan hebt, wil je eigenlijk niet anders. Wat een uitzicht! Doordat Anastasia Village op een heuvel ligt kijk je uit op zee én de Turkse kust in de verte. Erg bijzonder.

En ook...verlaten strandjes en schilderachtige baaien

Op nog geen vijf minuten lopen vanaf Anastasia Village ligt een klein kiezelstrandje. Er zijn dagen dat er op dit kleine strandje geen mensen te vinden zijn. Hoe lekker is dat, je eigen privéstrandje! Met het busje van Anastasia Village ben je snel in Pythagorion, dat op zo'n 2,5 kilometer afstand ligt. Wat een leuk plaatsje is dit. Vanwege de ligging op een heuvel, is het in dit dorpje heerlijk om op een terras te kijken naar het mooie uitzicht. Ook leuk is hoofdstad Vathi. Deze stad ligt in een schilderachtige, groene baai en heeft een heel leuk oud gedeelte. In de nieuwe stad komen veel toeristen, maar in de oude stad vind je nog echt dat typisch Griekse sfeertje. Tip: als je van traditioneel Grieks eten houdt, ga dan eens eten bij restaurant To Steki, vlak achter de kerk in Vathi. Volgens de mensen die wij er spraken is dit één van de beste restaurants op Samos!

Deze vakantiebestemming boeken - Aanbieders App. Anastasia Village

Uw vakantie naar App. Anastasia Village boekt u gemakkelijk bij onderstaande aanbieders. U boekt u uw vakantie naar App. Anastasia Village rechtstreeks bij de touraanbieder. Vakantietoppers.net biedt alleen vergelijkingen van de beste prijzen bij grote Nederlandse vakantieaanbieders.

Bekijk deze vakantie bij één van onze reisaanbieders:

TUI aanbiedingen voor vakantie in Griekenland

TUI aanbiedingen

Vakantie in Samos, Griekenland

Pythagorion, Samos, Griekenland

Pythagorion, Samos, Griekenland

Actuele weer in Pythagorion, Samos, Griekenland

Foto's App. Anastasia Village

Reviews App. Anastasia Village

Algemeen nog niet beoordeeld
Kamers nog niet beoordeeld
Prijs/kwaliteit nog niet beoordeeld
Hygiëne nog niet beoordeeld
Personeel nog niet beoordeeld
Ligging nog niet beoordeeld
Faciliteiten nog niet beoordeeld
Kindvriendelijk nog niet beoordeeld
Eten nog niet beoordeeld
Service nog niet beoordeeld

Alternatieve bestemmingen:

Laatst bekeken: