Aparthotel Casa Romano (incl. auto), Motta camastra, Sicilië, Italie

Aparthotel Casa Romano (incl. auto)

Villa Casa Romano is één van onze favorieten op Sicilië! Vooral het sprookjesachtige verhaal achter het ontstaan van de villa is bijzonder. In 1888 bouwde meneer Romano dit schitterende landhuis, vlakbij de Alcantara kloof, voor zij...

Aparthotel Casa Romano (incl. auto)

Villa Casa Romano is één van onze favorieten op Sicilië! Vooral het sprookjesachtige verhaal achter het ontstaan van de villa is bijzonder. In 1888 bouwde meneer Romano dit schitterende landhuis, vlakbij de Alcantara kloof, voor zijn geliefde vrouw die dol op dit stukje natuur was. En nu, al die jaren later, is het huis nog steeds in handen van de familie Romano. Zij hebben het de laatste jaren volledig gerenoveerd en er een schitterende vakantieplek met een persoonlijke touch van gemaakt. Eigenaresse Kristina en haar man vertellen je dan ook graag over hun bijzondere familieverhaal en brengen hun liefde voor dit complex al bij aankomst aan je over. Vooral die enorme tuin, vol sinaasappel- en citroenbomen waar je gewoon van mag plukken, is ons zo bijgebleven. Uren zou je hier kunnen zitten, lekker in alle rust luieren in het zonnetje.

En ook?zonnebaden op meterslange stranden

Bij Villa Casa Romano kun je prima in het zonnetje zitten, maar waar geniet je nou lekkerder van de zon dan op het strand? Met de auto ben je in tien minuutjes op de lange zandstranden van Giardini Naxos. Met de cabinelift richting Taormina vonden wij ook een leuke ervaring. Deze badplaats heeft een gezellige authentieke kern met veel traditionele restaurantjes waar je de lekkerste pasta kunt krijgen. Met een beetje geluk vind je een plekje met een fantastisch uitzicht op zee en geloof ons, daar kun je geen genoeg van krijgen?

Deze vakantiebestemming boeken - Aanbieders Aparthotel Casa Romano (incl. auto)

Uw vakantie naar Aparthotel Casa Romano (incl. auto) boekt u gemakkelijk bij onderstaande aanbieders. U boekt u uw vakantie naar Aparthotel Casa Romano (incl. auto) rechtstreeks bij de touraanbieder. Vakantietoppers.net biedt alleen vergelijkingen van de beste prijzen bij grote Nederlandse vakantieaanbieders.

Bekijk deze vakantie bij één van onze reisaanbieders:

TUI aanbiedingen voor vakantie in Italie

TUI aanbiedingen

Vakantie in Sicilië, Italie

Motta camastra, Sicilië, Italie

Motta camastra, Sicilië, Italie

Actuele weer in Motta camastra, Sicilië, Italie

Foto's Aparthotel Casa Romano (incl. auto)

Reviews Aparthotel Casa Romano (incl. auto)

Algemeen nog niet beoordeeld
Kamers nog niet beoordeeld
Prijs/kwaliteit nog niet beoordeeld
Hygiëne nog niet beoordeeld
Personeel nog niet beoordeeld
Ligging nog niet beoordeeld
Faciliteiten nog niet beoordeeld
Kindvriendelijk nog niet beoordeeld
Eten nog niet beoordeeld
Service nog niet beoordeeld

Alternatieve bestemmingen:

Laatst bekeken: