Hotel Andromaco, Taormina, Sicilië, Italie

Hotel Andromaco

Het meest gezellige bezoekje dat we in Sicilië afleggen, is het bezoek aan Hotel Andromaco. De lieve eigenaresse en haar twee dochters spreken nauwelijks Engels, maar toch kijken we altijd weer uit naar een ontmoeting met deze familie. We kun...

Hotel Andromaco

Het meest gezellige bezoekje dat we in Sicilië afleggen, is het bezoek aan Hotel Andromaco. De lieve eigenaresse en haar twee dochters spreken nauwelijks Engels, maar toch kijken we altijd weer uit naar een ontmoeting met deze familie. We kunnen ze inmiddels echt vrienden noemen. Zij begonnen Hotel Andromaco ooit meer als een tweede huisje voor de familie, maar is door de jaren heen uitgegroeid tot een tweede thuis voor alle gasten die er komen. Ook zo leuk, Hotel Andromaco is één van de weinige hotels in de heuvels van Taormina met een eigen zwembad. Heel fijn als je gewoon even een middagje lekker in de zon wilt zitten. En met een beetje geluk, tref je net die ene kamer met dat waanzinnige uitzicht. Wij waren zo onder de indruk van het zicht op de groene heuvels en de baai van Taormina in de verte?alleen al daarvoor zouden we zo weer terug willen!

En ook?avontuurlijk en ongerept Italië

Het sfeertje op Sicilië is met niets anders te vergelijken. Maar voor de echte Italië liefhebber is het zuidelijkste puntje van het vasteland pas écht een droom die werkelijkheid wordt. Vanuit de havenplaats Messina in het noordoosten van Sicilië kun je met de veerboot in een klein half uurtje naar het vasteland van Italië, naar de regio Calabrië. En wat is dit mooi! Hier vind je geen door toeristen overspoelde badplaatsen, maar streken vol olijfbomen, jasmijnvelden en traditionele dorpjes. Aan de noordkant van de ?teen? van de laars van Italië vind je juist weer lange stranden met het meest heldere water dat je ooit gezien hebt in Europa. ?s Avonds verse vis eten aan de boulevard van het kleine kustplaatsje Scilla maakte het tripje naar het vasteland voor ons helemaal af.

Deze vakantiebestemming boeken - Aanbieders Hotel Andromaco

Uw vakantie naar Hotel Andromaco boekt u gemakkelijk bij onderstaande aanbieders. U boekt u uw vakantie naar Hotel Andromaco rechtstreeks bij de touraanbieder. Vakantietoppers.net biedt alleen vergelijkingen van de beste prijzen bij grote Nederlandse vakantieaanbieders.

Bekijk deze vakantie bij één van onze reisaanbieders:

TUI aanbiedingen voor vakantie in Italie

TUI aanbiedingen

Vakantie in Sicilië, Italie

Taormina, Sicilië, Italie

Taormina, Sicilië, Italie

Actuele weer in Taormina, Sicilië, Italie

Foto's Hotel Andromaco

Reviews Hotel Andromaco

Algemeen nog niet beoordeeld
Kamers nog niet beoordeeld
Prijs/kwaliteit nog niet beoordeeld
Hygiëne nog niet beoordeeld
Personeel nog niet beoordeeld
Ligging nog niet beoordeeld
Faciliteiten nog niet beoordeeld
Kindvriendelijk nog niet beoordeeld
Eten nog niet beoordeeld
Service nog niet beoordeeld

Alternatieve bestemmingen:

Laatst bekeken: