Hotel Elios, Taormina, Sicilië, Italie

Hotel Elios

Een uitzicht als op het terras van Hotel Elios hebben wij echt nog nergens op Sicilië weten te vinden. Iedere ochtend kun je hier genieten van een lekker ontbijtje, terwijl je je ogen niet af kunt houden van de besneeuwde top van de Etna. En ...

Hotel Elios

Een uitzicht als op het terras van Hotel Elios hebben wij echt nog nergens op Sicilië weten te vinden. Iedere ochtend kun je hier genieten van een lekker ontbijtje, terwijl je je ogen niet af kunt houden van de besneeuwde top van de Etna. En dan die eerste zonnestralen van de dag op je gezicht. Het heeft er voor gezorgd dat wij er langer bleven zitten dan we eigenlijk van plan waren? Naast het bijzondere uitzicht is Hotel Elios vooral zo leuk vanwege het gezellige sfeertje dat er hangt. Het hotel is lekker kleinschalig en leuk ingericht, fijn vonden wij ook de ruime kamers. De eigenaar is een vriendelijke man die ontzettend trots is op zijn hotel en er dan ook vaak aanwezig is. En als je van hem dan ook nog een kamer op de bovenste verdieping krijgt kan je vakantie helemaal niet meer stuk. Iedere ochtend als je de gordijnen open doet zie je weer dat schitterende uitzicht op de baai van Taormina en de Etna. Zo zou je iedere ochtend wel wakker willen worden!

En ook?eindeloos zonnen op het ?mooie eiland?

Vlakbij Hotel Elios ligt de kabelbaan waarmee je naar de kust van Taormina wordt gebracht. Vergeet vooral je zonnebril niet, want het uitzicht dat je tijdens dit ritje hebt is echt oogverblindend. Aan de kust van Taormina vind je meerdere stranden waar je prima kunt zonnen. Maar de meest bijzondere vonden wij Isola Bella, een klein, groen rotseilandje. Bij laag water ontstaat er een zandpad richting dit eilandje en kun je er eindeloos zonnen op het kleine rotsstrandje. Een bijzondere ervaring!

Deze vakantiebestemming boeken - Aanbieders Hotel Elios

Uw vakantie naar Hotel Elios boekt u gemakkelijk bij onderstaande aanbieders. U boekt u uw vakantie naar Hotel Elios rechtstreeks bij de touraanbieder. Vakantietoppers.net biedt alleen vergelijkingen van de beste prijzen bij grote Nederlandse vakantieaanbieders.

TourorganisatieOmschrijvingPrijs
Taormina ParkVanaf € 635,-bekijk vakantie bij Corendon

Vakantie in Sicilië, Italie

Taormina, Sicilië, Italie

Taormina, Sicilië, Italie

Actuele weer in Taormina, Sicilië, Italie

Foto's Hotel Elios

Reviews Hotel Elios

Algemeen nog niet beoordeeld
Kamers nog niet beoordeeld
Prijs/kwaliteit nog niet beoordeeld
Hygiëne nog niet beoordeeld
Personeel nog niet beoordeeld
Ligging nog niet beoordeeld
Faciliteiten nog niet beoordeeld
Kindvriendelijk nog niet beoordeeld
Eten nog niet beoordeeld
Service nog niet beoordeeld

Alternatieve bestemmingen:

Laatst bekeken: