App. Casa Lisa, Albufeira, Algarve, Po

App. Casa Lisa

Net buiten de drukte van Albufeira liggen de charmante Appartementen Casa Lisa. Op en top Portugees. Dat is wat we dachten toen we Casa Lisa voor het eerst zagen. Klein en eenvoudig, maar zoveel sfeer. De vriendelijke eigenaar Senhor Lisa draagt h...

App. Casa Lisa

Net buiten de drukte van Albufeira liggen de charmante Appartementen Casa Lisa. Op en top Portugees. Dat is wat we dachten toen we Casa Lisa voor het eerst zagen. Klein en eenvoudig, maar zoveel sfeer. De vriendelijke eigenaar Senhor Lisa draagt hier absoluut aan bij. Met iedere gast maakt hij graag een praatje en hij vertelt je in geuren en kleuren over de mooie plekken aan de Algarve. Zo kom je nog eens op plaatsen die je anders nooit gevonden zou hebben! Maar ook het oude centrum van Albufeira vonden wij de moeite meer dan waard. Vooral de terrasjes aan het strand zijn zo leuk om ?s avonds te eten. Niet alleen heb je hier het beste uitzicht, ook de vis is supervers en dus erg lekker!

En ook?traditioneel eten met je handen

Eén van de bekendste gerechten van Portugal is Kip Piri Piri, gegrilde kippenvleugeltjes in piri piri kruiden. In het dorpje Guìa, op een paar kilometer van Albufeira schijnt de lekkerste kip piri piri van heel de Algarve geserveerd te worden. Dat hebben we natuurlijk even uitgetest! Guìa is een klein, typisch Portugees dorpje, waar je een aantal kleine restaurants vindt die inderdaad erg lekkere kip piri piri op het menu hebben staan. Iedereen eet dit lekker makkelijk, met de handen. Een groot bord friet en sla erbij om te delen?heerlijk! Bom Apetite!

Deze vakantiebestemming boeken - Aanbieders App. Casa Lisa

Uw vakantie naar App. Casa Lisa boekt u gemakkelijk bij onderstaande aanbieders. U boekt u uw vakantie naar App. Casa Lisa rechtstreeks bij de touraanbieder. Vakantietoppers.net biedt alleen vergelijkingen van de beste prijzen bij grote Nederlandse vakantieaanbieders.

TourorganisatieOmschrijvingPrijs
Net buiten de drukte van Albufeira liggen de charmante Appartementen Casa Lisa. Op en top Portugees, knus en eenvoudig, maar met heel veel sfeer. De vriendelijke eigenaar Senhor Lisa draagt hier absol...Vanaf € 204,-bekijk vakantie bij sunweb

Vakantie in Algarve, Po

Albufeira, Algarve, Po

Albufeira, Algarve, Po

Actuele weer in Albufeira, Algarve, Po

Foto's App. Casa Lisa

Reviews App. Casa Lisa

Algemeen nog niet beoordeeld
Kamers nog niet beoordeeld
Prijs/kwaliteit nog niet beoordeeld
Hygiëne nog niet beoordeeld
Personeel nog niet beoordeeld
Ligging nog niet beoordeeld
Faciliteiten nog niet beoordeeld
Kindvriendelijk nog niet beoordeeld
Eten nog niet beoordeeld
Service nog niet beoordeeld

Alternatieve bestemmingen:

Laatst bekeken: