App. Cerro Mar, Albufeira, Algarve, Portugal

App. Cerro Mar

Cerro Mar is een mooi en comfortabel complex met een goede ligging. Zowel het strand als het oude centrum van Albufeira zijn op loopafstand.  In het centrum kunt u heerlijk rond slenteren door de oude straatjes en heerlijk eten in één ...

App. Cerro Mar

Cerro Mar is een mooi en comfortabel complex met een goede ligging. Zowel het strand als het oude centrum van Albufeira zijn op loopafstand.  In het centrum kunt u heerlijk rond slenteren door de oude straatjes en heerlijk eten in één van de vele restaurants. Een mooie plek om vakantie te vieren!

Het complex bestaat uit meerdere gebouwen, u verblijft in Cerro Mar Atlantico. Hier kunt u gebruik maken van alle faciliteiten en zwembaden.

Deze vakantiebestemming boeken - Aanbieders App. Cerro Mar

Uw vakantie naar App. Cerro Mar boekt u gemakkelijk bij onderstaande aanbieders. U boekt u uw vakantie naar App. Cerro Mar rechtstreeks bij de touraanbieder. Vakantietoppers.net biedt alleen vergelijkingen van de beste prijzen bij grote Nederlandse vakantieaanbieders.

TourorganisatieOmschrijvingPrijs
Cerro Mar Atlantic staat bekend om haar goed verzorgde appartementen en een perfecte ligging. Aan de rand van het gezellige oude centrum van Albufeira, vlak bij het strand én op loopafstand van grote...Vanaf € 341,-bekijk vakantie bij TUI

Vakantie in Algarve, Portugal

Albufeira, Algarve, Portugal

Albufeira, Algarve, Portugal

Actuele weer in Albufeira, Algarve, Portugal

Foto's App. Cerro Mar

Reviews App. Cerro Mar

Algemeen nog niet beoordeeld
Kamers nog niet beoordeeld
Prijs/kwaliteit nog niet beoordeeld
Hygiëne nog niet beoordeeld
Personeel nog niet beoordeeld
Ligging nog niet beoordeeld
Faciliteiten nog niet beoordeeld
Kindvriendelijk nog niet beoordeeld
Eten nog niet beoordeeld
Service nog niet beoordeeld

Alternatieve bestemmingen:

Laatst bekeken: