App. Montinho de Ouro (incl. auto), Lagos, Algarve, Po

App. Montinho de Ouro (incl. auto)

Al na één dag vakantie weet je het zeker; hier wil je heel lang blijven! Appartementen Montinho de Ouro vormt de perfecte thuisbasis om de prachtige streek Algarve te ontdekken. Het is rustig gelegen in Praia da Luz, de kust die hoort bi...

App. Montinho de Ouro (incl. auto)

Al na één dag vakantie weet je het zeker; hier wil je heel lang blijven! Appartementen Montinho de Ouro vormt de perfecte thuisbasis om de prachtige streek Algarve te ontdekken. Het is rustig gelegen in Praia da Luz, de kust die hoort bij de plaats Lagos.

In dit kleinschalige complex verblijf je in een ruim en sfeervol appartement met een heerlijk balkon, waar je heerlijk ontspant in tropische temperaturen. De blikvanger van dit verblijf is toch wel het paradijselijke zwembad, dat omgeven wordt door prachtige palmbomen. Voor kinderen is er zelfs een apart bad.

?s Avonds kun je genieten van een Portugese maaltijd in het restaurant, of genieten van een lekkere cocktail aan de bar. Het gastvrije personeel zorgt ervoor dat je hier een onbezorgde vakantie hebt! Huur een auto of fiets en ontdek de mooiste strandjes en de leukste plaatsjes van de Algarve. Kortom: een ideaal verblijf voor jong en oud, waar je heerlijk tot rust zult komen!

Deze vakantiebestemming boeken - Aanbieders App. Montinho de Ouro (incl. auto)

Uw vakantie naar App. Montinho de Ouro (incl. auto) boekt u gemakkelijk bij onderstaande aanbieders. U boekt u uw vakantie naar App. Montinho de Ouro (incl. auto) rechtstreeks bij de touraanbieder. Vakantietoppers.net biedt alleen vergelijkingen van de beste prijzen bij grote Nederlandse vakantieaanbieders.

Bekijk deze vakantie bij één van onze reisaanbieders:

TUI aanbiedingen voor vakantie in Po

TUI aanbiedingen

Vakantie in Algarve, Po

Lagos, Algarve, Po

Lagos, Algarve, Po

Actuele weer in Lagos, Algarve, Po

Foto's App. Montinho de Ouro (incl. auto)

Reviews App. Montinho de Ouro (incl. auto)

Algemeen nog niet beoordeeld
Kamers nog niet beoordeeld
Prijs/kwaliteit nog niet beoordeeld
Hygiëne nog niet beoordeeld
Personeel nog niet beoordeeld
Ligging nog niet beoordeeld
Faciliteiten nog niet beoordeeld
Kindvriendelijk nog niet beoordeeld
Eten nog niet beoordeeld
Service nog niet beoordeeld

Alternatieve bestemmingen:

Laatst bekeken: