Hotel & Spa Real Bellavista, Albufeira, Algarve, Portugal

Hotel & Spa Real Bellavista

Hotel & Spa Real Bellavista is een schitterend viersterrenhotel met een rustige ligging. De prachtige stranden en het gezellige centrum van Albufeira liggen op zo'n 1000 meter afstand. Voor uw gemak gaat er vanaf het hotel meerdere malen per dag ...

Hotel & Spa Real Bellavista

Hotel & Spa Real Bellavista is een schitterend viersterrenhotel met een rustige ligging. De prachtige stranden en het gezellige centrum van Albufeira liggen op zo'n 1000 meter afstand. Voor uw gemak gaat er vanaf het hotel meerdere malen per dag een shuttlebus. Blijft u lekker in het hotel? Op het zonneterras kunt u genieten van de heerlijke temperaturen en een duik in het zwembad. Voor extra ontspanning is een spa & wellnessclub met een binnenzwembad, jacuzzi, sauna en massagemogelijkheden. Ook aan de kinderen wordt gedacht; leuke spelletjes worden georganiseerd en er is een kidsclub aanwezig. Zin om iets sportiefs te ondernemen? In Hotel & Spa Real Bellavista vindt u een tennisbaan, squasbaan en een fitnesscentrum. Heeft u wel eens aan een potje golf gedacht? Het hotel biedt een gratis shuttleservice naar verschillende golfbanen in Albufeira en Vilamoura.

Deze vakantiebestemming boeken - Aanbieders Hotel & Spa Real Bellavista

Uw vakantie naar Hotel & Spa Real Bellavista boekt u gemakkelijk bij onderstaande aanbieders. U boekt u uw vakantie naar Hotel & Spa Real Bellavista rechtstreeks bij de touraanbieder. Vakantietoppers.net biedt alleen vergelijkingen van de beste prijzen bij grote Nederlandse vakantieaanbieders.

Bekijk deze vakantie bij één van onze reisaanbieders:

TUI aanbiedingen voor vakantie in Portugal

TUI aanbiedingen

Vakantie in Algarve, Portugal

Albufeira, Algarve, Portugal

Albufeira, Algarve, Portugal

Actuele weer in Albufeira, Algarve, Portugal

Foto's Hotel & Spa Real Bellavista

Reviews Hotel & Spa Real Bellavista

Algemeen nog niet beoordeeld
Kamers nog niet beoordeeld
Prijs/kwaliteit nog niet beoordeeld
Hygiëne nog niet beoordeeld
Personeel nog niet beoordeeld
Ligging nog niet beoordeeld
Faciliteiten nog niet beoordeeld
Kindvriendelijk nog niet beoordeeld
Eten nog niet beoordeeld
Service nog niet beoordeeld

Alternatieve bestemmingen:

Laatst bekeken: