Suite Hotel Jardin Dorado, Maspalomas, Gran canaria, Sp

Suite Hotel Jardin Dorado

Wat een rustig plekje is Suite Hotel Jardin Dorado! En supermooi gelegen ook, midden op de golfbaan van Maspalomas en aan de rand van de duinen. De suites zijn gelegen in sfeervolle bungalows, verspreid over het park. In het midden een mooi zwemba...

Suite Hotel Jardin Dorado

Wat een rustig plekje is Suite Hotel Jardin Dorado! En supermooi gelegen ook, midden op de golfbaan van Maspalomas en aan de rand van de duinen. De suites zijn gelegen in sfeervolle bungalows, verspreid over het park. In het midden een mooi zwembad waar je lekker op een ruim loungebedje van de zon kunt genieten. Heerlijk toch voor een relaxvakantie? Houd je van golfen dan zit je ook helemaal goed op deze plek. In de omgeving vind je een schitterende uitgestrekte golfbaan, met de duinen en de blauwe zee als decor.   

Wij vonden Maspalomas echt een fijn alternatief voor het drukke Playa del Inglés. Hier geen overvolle straten en stranden, maar meer rust en meer ruimte...heel fijn! Met de shuttlebus van Suite Hotel Jardin Dorado ben je zo op het prachtige goudgele strand van Maspalomas of in het levendige centrum van Playa del Inglés. Ook een leuke tip: huur eens een paar dagen een auto en maak kennis met de schitterende binnenlanden van Gran Canaria. Op die manier ontdekten wij een heel andere kant van het eiland, die ons echt aangenaam verrast heeft. Bijzonder!  

Deze vakantiebestemming boeken - Aanbieders Suite Hotel Jardin Dorado

Uw vakantie naar Suite Hotel Jardin Dorado boekt u gemakkelijk bij onderstaande aanbieders. U boekt u uw vakantie naar Suite Hotel Jardin Dorado rechtstreeks bij de touraanbieder. Vakantietoppers.net biedt alleen vergelijkingen van de beste prijzen bij grote Nederlandse vakantieaanbieders.

TourorganisatieOmschrijvingPrijs
Suite Hotel Jardin DoradoVanaf € 569,-bekijk vakantie bij Corendon

Vakantie in Gran canaria, Sp

Maspalomas, Gran canaria, Sp

Maspalomas, Gran canaria, Sp

Actuele weer in Maspalomas, Gran canaria, Sp

Foto's Suite Hotel Jardin Dorado

Reviews Suite Hotel Jardin Dorado

Algemeen nog niet beoordeeld
Kamers nog niet beoordeeld
Prijs/kwaliteit nog niet beoordeeld
Hygiëne nog niet beoordeeld
Personeel nog niet beoordeeld
Ligging nog niet beoordeeld
Faciliteiten nog niet beoordeeld
Kindvriendelijk nog niet beoordeeld
Eten nog niet beoordeeld
Service nog niet beoordeeld

Alternatieve bestemmingen:

Laatst bekeken: