Hotel La Cité, Lixouri, Kefalonia, Griekenland

Hotel La Cité

Weelderig groen, tropische planten en bloemen. Hotel La Cité ligt op een super locatie. Een beetje verborgen tussen al het groen, heerlijk rustig. Als je de drukte wil opzoeken hoef je niet ver te lopen. Op ongeveer 100 meter lopen vind je he...

Hotel La Cité

Weelderig groen, tropische planten en bloemen. Hotel La Cité ligt op een super locatie. Een beetje verborgen tussen al het groen, heerlijk rustig. Als je de drukte wil opzoeken hoef je niet ver te lopen. Op ongeveer 100 meter lopen vind je het gezellige centrum van Lixouri en de haven. Hier gaan we dan ook meteen even een kijkje nemen. Nadat we wat hebben gegeten en rondgestruind, lopen we weer terug naar het hotel. Nog even koffie gedronken met de vriendelijke eigenaresse is het alweer tijd geworden om te gaan slapen. Een goede afsluiter van deze zomeravond. We zijn benieuwd wat voor heerlijk ontbijt er morgen op ons staat te wachten?

En ook?.een opmerkelijk natuurverschijnsel

Katavothres is de naam van dit opvallende natuurverschijnsel. Deze ligt noordwestelijk vanaf het plaatsje Argostolli. Dit is zo bijzonder omdat hier het zeewater met grote hoeveelheden door 2 onderaardse gangen stroomt en aan de andere kant van het eiland weer boven komt in een grot: Melissani. Hier kun je rondvaren in een bootje. Het water is hier zo helder dat je de bodem kunt zien.

Deze vakantiebestemming boeken - Aanbieders Hotel La Cité

Uw vakantie naar Hotel La Cité boekt u gemakkelijk bij onderstaande aanbieders. U boekt u uw vakantie naar Hotel La Cité rechtstreeks bij de touraanbieder. Vakantietoppers.net biedt alleen vergelijkingen van de beste prijzen bij grote Nederlandse vakantieaanbieders.

Bekijk deze vakantie bij één van onze reisaanbieders:

TUI aanbiedingen voor vakantie in Griekenland

TUI aanbiedingen

Vakantie in Kefalonia, Griekenland

Lixouri, Kefalonia, Griekenland

Lixouri, Kefalonia, Griekenland

Actuele weer in Lixouri, Kefalonia, Griekenland

Foto's Hotel La Cité

Reviews Hotel La Cité

Algemeen nog niet beoordeeld
Kamers nog niet beoordeeld
Prijs/kwaliteit nog niet beoordeeld
Hygiëne nog niet beoordeeld
Personeel nog niet beoordeeld
Ligging nog niet beoordeeld
Faciliteiten nog niet beoordeeld
Kindvriendelijk nog niet beoordeeld
Eten nog niet beoordeeld
Service nog niet beoordeeld

Alternatieve bestemmingen:

Laatst bekeken: