Villa Apolafsi, Lixouri, Kefalonia, Griekenland

Villa Apolafsi

Iets buiten Lixouri liggen de twee schitterende Villa's Apolafsi. Wat een heerlijke plek om het beste van Kefalonia mee te maken. De villa's zijn modern ingericht en hebben beide een eigen zwembad. Wanneer we hier om ons heen kijken zijn w...

Villa Apolafsi

Iets buiten Lixouri liggen de twee schitterende Villa's Apolafsi. Wat een heerlijke plek om het beste van Kefalonia mee te maken. De villa's zijn modern ingericht en hebben beide een eigen zwembad. Wanneer we hier om ons heen kijken zijn we weer eens oprecht verrast door de schoonheid van Kefalonia...wat een bijzonder uitzicht! Vlakbij de villa's kun je de boot naar Argostoli nemen, die twee keer per uur gaat. Een aanrader, want Kefalonia is een eiland dat het ontdekken meer dan waard is.

De twee villa's zijn onderdeel van het Apolafsi complex, één van de meest geliefde complexen op Kefalonia. En dit is niet voor niets! Apolafsi is in de jaren '70 opgezet door de familie Mourelatos en nu, jaren later, wordt het nog steeds gerund door deze lieve, gastvrije familie. Broers Babis en Spyros vertellen ons dan ook zo enthousiast over hun complex dat we ons er helemaal thuisvoelen. Moeder Tassia runt tegenwoordig de succesvolle taverna en eerlijk is eerlijk...hier moet je écht een keer gegeten hebben tijdens je vakantie. Zittend onder de met bladeren bedekte pergola laat Tassia ons de lekkerste traditioneel Griekse gerechten proeven, terwijl we uitkijken op de zon die onder gaat. Ja, het leven in Apolafsi is goed...heel goed!

Deze vakantiebestemming boeken - Aanbieders Villa Apolafsi

Uw vakantie naar Villa Apolafsi boekt u gemakkelijk bij onderstaande aanbieders. U boekt u uw vakantie naar Villa Apolafsi rechtstreeks bij de touraanbieder. Vakantietoppers.net biedt alleen vergelijkingen van de beste prijzen bij grote Nederlandse vakantieaanbieders.

TourorganisatieOmschrijvingPrijs
Wat een rust in Villa Apolafsi! Als u hier aankomt ziet u deze twee heerlijke villa's waarvan u er één heeft geboekt. Als u binnenstapt in de sfeervolle villa zult u direct door willen lopen naar uw...Vanaf € 429,-bekijk vakantie bij sunweb

Vakantie in Kefalonia, Griekenland

Lixouri, Kefalonia, Griekenland

Lixouri, Kefalonia, Griekenland

Actuele weer in Lixouri, Kefalonia, Griekenland

Foto's Villa Apolafsi

Reviews Villa Apolafsi

Algemeen nog niet beoordeeld
Kamers nog niet beoordeeld
Prijs/kwaliteit nog niet beoordeeld
Hygiëne nog niet beoordeeld
Personeel nog niet beoordeeld
Ligging nog niet beoordeeld
Faciliteiten nog niet beoordeeld
Kindvriendelijk nog niet beoordeeld
Eten nog niet beoordeeld
Service nog niet beoordeeld

Alternatieve bestemmingen:

Laatst bekeken: