App. Ourania, Gouves, Kreta, Griekenland

App. Ourania

Hoe leuk Griekse gastvrijheid kan zijn ervaar je echt in Appartementen Ourania! Dit kleinschalige complex ligt op een rustige plek in de badplaats Gouves, omgeven door een prachtige groene natuur. Rondom het zwembad vind je een mooi zonneterras en ee...

App. Ourania

Hoe leuk Griekse gastvrijheid kan zijn ervaar je echt in Appartementen Ourania! Dit kleinschalige complex ligt op een rustige plek in de badplaats Gouves, omgeven door een prachtige groene natuur. Rondom het zwembad vind je een mooi zonneterras en een grote tuin, waar je een lekker plekje in de schaduw kunt opzoeken op één van de bankjes. Hoewel Ourania lekker rustig ligt, ben je ook zo in hartje Gouves of aan het fijne zandstrand. Het leukste aan Appartementen Ourania vonden wij de persoonlijke touch. Eigenaar Kostas vindt het écht belangrijk dat al zijn gasten zich thuisvoelen in Ourania en ook de rest van het personeel is even vriendelijk. Zo vertellen ze met alle liefde waar we de leukste plekken van Kreta kunnen vinden en bij welke restaurantjes in Gouves we echt gegeten moeten hebben. Een aanrader op Kreta!

Deze vakantiebestemming boeken - Aanbieders App. Ourania

Uw vakantie naar App. Ourania boekt u gemakkelijk bij onderstaande aanbieders. U boekt u uw vakantie naar App. Ourania rechtstreeks bij de touraanbieder. Vakantietoppers.net biedt alleen vergelijkingen van de beste prijzen bij grote Nederlandse vakantieaanbieders.

Bekijk deze vakantie bij één van onze reisaanbieders:

TUI aanbiedingen voor vakantie in Griekenland

TUI aanbiedingen

Vakantie in Kreta, Griekenland

Gouves, Kreta, Griekenland

Gouves, Kreta, Griekenland

Actuele weer in Gouves, Kreta, Griekenland

Foto's App. Ourania

Reviews App. Ourania

Algemeen nog niet beoordeeld
Kamers nog niet beoordeeld
Prijs/kwaliteit nog niet beoordeeld
Hygiëne nog niet beoordeeld
Personeel nog niet beoordeeld
Ligging nog niet beoordeeld
Faciliteiten nog niet beoordeeld
Kindvriendelijk nog niet beoordeeld
Eten nog niet beoordeeld
Service nog niet beoordeeld

Alternatieve bestemmingen:

Laatst bekeken: