B&B Taormina Beach House, Taormina mare, Sicilië, Italie

B&B Taormina Beach House

Als we naar Sicilië gaan, kijken we altijd weer uit naar een ontmoeting met echtpaar Francesco en Teresa. Zij runnen al jaren het Taormina Beach House, een idyllisch plekje in de badplaats Taormina Mare. Haar Britse gastvrijheid en zijn Itali...

B&B Taormina Beach House

Als we naar Sicilië gaan, kijken we altijd weer uit naar een ontmoeting met echtpaar Francesco en Teresa. Zij runnen al jaren het Taormina Beach House, een idyllisch plekje in de badplaats Taormina Mare. Haar Britse gastvrijheid en zijn Italiaanse charme hebben deze bed & breakfast omgetoverd naar een plek waar je je meteen thuis voelt. Na een warm welkom gaan we altijd als eerste even het dakterras op, even ontstressen. Met een huisgemaakte tiramisu kijk je hier uit op zee en het strand van Taormina Mare. Het geluid van de golven en het gevoel van de zon op je gezicht werken zo rustgevend. Dat gevoel kunnen we je niet uitleggen, dat moet je gewoon eigenlijk een keer zelf ervaren?

En ook?filmdecors in het ?echte? Sicilië

Van Francesco en Teresa kregen wij de tip eens te gaan kijken in Savoca en Forza d?Agro. Deze twee dorpjes liggen vlakbij Taormina Mare, met een huurauto ben je er in een half uurtje. Hier vind je het ?echte? Siciliaanse leven, kleine straatjes en pleinen waar een kerkje nog ieder uur de kerkklok luidt. Een trotse inwoner van Savoca wist ons zelfs te vertellen dat de dorpjes zo?n Siciliaans sfeertje hebben, dat ze als decor zijn gebruikt voor de bekende Godfather films. Zeker de moeite waard om eens met eigen ogen gezien te hebben! 

Deze vakantiebestemming boeken - Aanbieders B&B Taormina Beach House

Uw vakantie naar B&B Taormina Beach House boekt u gemakkelijk bij onderstaande aanbieders. U boekt u uw vakantie naar B&B Taormina Beach House rechtstreeks bij de touraanbieder. Vakantietoppers.net biedt alleen vergelijkingen van de beste prijzen bij grote Nederlandse vakantieaanbieders.

TourorganisatieOmschrijvingPrijs
Het goedlachse echtpaar Francesco en Teresa, runnen al jaren de B&B Taormina Beach House. Een idyllisch Secrets plekje in de badplaats Taormina Mare. Haar Britse gastvrijheid en zijn Italiaanse charm...Vanaf € 404,-bekijk vakantie bij sunweb

Vakantie in Sicilië, Italie

Taormina mare, Sicilië, Italie

Taormina mare, Sicilië, Italie

Actuele weer in Taormina mare, Sicilië, Italie

Foto's B&B Taormina Beach House

Reviews B&B Taormina Beach House

Algemeen nog niet beoordeeld
Kamers nog niet beoordeeld
Prijs/kwaliteit nog niet beoordeeld
Hygiëne nog niet beoordeeld
Personeel nog niet beoordeeld
Ligging nog niet beoordeeld
Faciliteiten nog niet beoordeeld
Kindvriendelijk nog niet beoordeeld
Eten nog niet beoordeeld
Service nog niet beoordeeld

Alternatieve bestemmingen:

Laatst bekeken: