Hotel Baia delle Sirene, Taormina mare, Sicilië, Italie

Hotel Baia delle Sirene

?Buongiorno!? Als we Hotel Baia delle Sirene binnen stappen, worden we altijd direct vrolijk van de warme begroeting. Die oprechte vriendelijkheid vind je bij al het personeel, het geeft je vakantie zo?n extraatje. En wat wij altijd als eerste doe...

Hotel Baia delle Sirene

?Buongiorno!? Als we Hotel Baia delle Sirene binnen stappen, worden we altijd direct vrolijk van de warme begroeting. Die oprechte vriendelijkheid vind je bij al het personeel, het geeft je vakantie zo?n extraatje. En wat wij altijd als eerste doen als we in Baia delle Sirene aankomen: even wat drinken op het dakterras. Die rust verrast ons iedere keer weer. Hier kun je gewoon even helemaal tot rust komen en de omgeving in je opnemen. En die omgeving is écht een pluspunt aan Baia delle Sirene. Via een paar treden sta je aan een klein strandje, hier komen niet veel toeristen, dus dat betekent veel privacy. Heerlijk! Het authentieke centrum van Taormina wordt met de kust verbonden door een kabelbaan, vanuit Baia delle Sirene loop je er zo naartoe. Een ritje de heuvels in, op weg om het sfeertje van deze leuke stad te proeven, is al een beleving op zich!

En ook?klimmen naar authentieke dorpjes

Via een slingerend weggetje rijd je vanuit Taormina het typisch Siciliaanse dorpje Castelmola binnen. Castelmola ligt een stuk hoger als Taormina, waardoor je hier echt verrast wordt door het ene mooie uitzicht na het andere. Hoewel dit één van de mooiste dorpjes van het eiland wordt genoemd komen er weinig toeristen. Wij vonden dit juist het meest charmante aan Castelmola. Kleine steegjes, typisch Italiaanse restaurants en een kerkje als middelpunt op het centrale plein. De flinke klim naar het 13-eeuws kasteel dat hoog boven het dorp uittorent is de inspanning meer dan waard. Van het uitzicht dat we daar hadden kunnen we nu nog blij worden.

Deze vakantiebestemming boeken - Aanbieders Hotel Baia delle Sirene

Uw vakantie naar Hotel Baia delle Sirene boekt u gemakkelijk bij onderstaande aanbieders. U boekt u uw vakantie naar Hotel Baia delle Sirene rechtstreeks bij de touraanbieder. Vakantietoppers.net biedt alleen vergelijkingen van de beste prijzen bij grote Nederlandse vakantieaanbieders.

TourorganisatieOmschrijvingPrijs
“Buongiorno!” Als we Hotel Baia delle Sirene binnen stappen, worden we altijd direct vrolijk van de warme begroeting. Die oprechte vriendelijkheid vind je bij al het personeel, het geeft je vakant...Vanaf € 404,-bekijk vakantie bij sunweb
Bay PalaceVanaf € 468,-bekijk vakantie bij Corendon

Vakantie in Sicilië, Italie

Taormina mare, Sicilië, Italie

Taormina mare, Sicilië, Italie

Actuele weer in Taormina mare, Sicilië, Italie

Foto's Hotel Baia delle Sirene

Reviews Hotel Baia delle Sirene

Algemeen nog niet beoordeeld
Kamers nog niet beoordeeld
Prijs/kwaliteit nog niet beoordeeld
Hygiëne nog niet beoordeeld
Personeel nog niet beoordeeld
Ligging nog niet beoordeeld
Faciliteiten nog niet beoordeeld
Kindvriendelijk nog niet beoordeeld
Eten nog niet beoordeeld
Service nog niet beoordeeld

Alternatieve bestemmingen:

Laatst bekeken: