App. Quinta Splendida Wellness, Caniço, Madeira, Po

App. Quinta Splendida Wellness

We vinden de uitstraling met palmbomen van Quinta Splendida inderdaad splendid . Gewoon even het idee even helemaal weg te zijn, heerlijk. Nu is Madeira van zichzelf al groen, maar in deze grote en verzorgde botanische tuin heb je helemaal het ide...

App. Quinta Splendida Wellness

We vinden de uitstraling met palmbomen van Quinta Splendida inderdaad splendid . Gewoon even het idee even helemaal weg te zijn, heerlijk. Nu is Madeira van zichzelf al groen, maar in deze grote en verzorgde botanische tuin heb je helemaal het idee middenin de natuur te staan. Ja, dat is natuurlijk wel reden genoeg om het zwembad uit te proberen. Moet je wel even zoeken, tussen het groen. En zo leuk, dan kijk je vanuit het zwembad zo over de oceaan heen; een plaatje! Voor lekker eten hoef je de deur niet eens uit, want het à la carte restaurant ?La Perla? heeft genoeg keuze. Met een goed glas wijn erbij hebben wij hier prima gegeten. Versneld ontspannen doe je in de hamam, Turks stoombad of jacuzzi. En als je een massage hebt geprobeerd, denken wij dat je hier voorlopig nog wel wilt blijven.

En ook? wijntjes drinken aan de haven in Funchal

De appartementen liggen op een berg, waar vandaan je super leuke wandelingen kunt maken en mooie foto?s van de omgeving kunt maken. Camera meenemen dus! Positief verrast waren we over de dorpjes op Madeira. Het dichtstbijzijnde is Caniço: kleine straatjes, afgewisseld door winkeltjes en restaurantjes. Voor het echte stadsleven kom je terecht in Funchal. Het is zo lekker om hier aan de haven -op één van de vele terrasjes- een wijntje te drinken. Leuk om cruiseschepen te spotten, die varen regelmatig voorbij.

Deze vakantiebestemming boeken - Aanbieders App. Quinta Splendida Wellness

Uw vakantie naar App. Quinta Splendida Wellness boekt u gemakkelijk bij onderstaande aanbieders. U boekt u uw vakantie naar App. Quinta Splendida Wellness rechtstreeks bij de touraanbieder. Vakantietoppers.net biedt alleen vergelijkingen van de beste prijzen bij grote Nederlandse vakantieaanbieders.

Bekijk deze vakantie bij één van onze reisaanbieders:

TUI aanbiedingen voor vakantie in Po

TUI aanbiedingen

Vakantie in Madeira, Po

Caniço, Madeira, Po

Caniço, Madeira, Po

Actuele weer in Caniço, Madeira, Po

Foto's App. Quinta Splendida Wellness

Reviews App. Quinta Splendida Wellness

Algemeen nog niet beoordeeld
Kamers nog niet beoordeeld
Prijs/kwaliteit nog niet beoordeeld
Hygiëne nog niet beoordeeld
Personeel nog niet beoordeeld
Ligging nog niet beoordeeld
Faciliteiten nog niet beoordeeld
Kindvriendelijk nog niet beoordeeld
Eten nog niet beoordeeld
Service nog niet beoordeeld

Alternatieve bestemmingen:

Laatst bekeken: